REALASH Sérum pro růst řas

úterý, března 15, 2016

Ahoj krásky,
o řasách se na mém blogu můžete dočíst poměrně často, protože recenzí řasenek byste tu našly nespočet. Ovšem dnes bych se chtěla zaměřit na řasy, jako takové.

Máte to štěstí, že se pyšníte řasami mrkací panenky, nebo hledáte mezi řasenkami tu nej, která by vám řasy jak zahustila, tak i prodloužila? Nebo věříte na zázračná séra?


Já už jsem jedno sérum pro růst řas v budoucnu testovala a z výsledku jsem byla vážně nadšená. Každopádně mě lákalo i vyzkoušení permanentních řas lepených metodou řasa na řasu. Asi po půl roce jsem opět zatoužila po přirozeném vzhledu, ale světe div se. Moje řasy byly krátké, dolámané, zkrátka a dobře bylo po nich. Během pár měsíců se daly tak nějak do pořádku, ale rozhodně už jsem se s nimi nemohla šimrat, při pohledu nahoru, pod obočím, jak tomu bylo předtím.

Právě proto je mi velkým potěšením vyzkoušet toto sérum pro růst řas - Realash. Jedná se o přelomové sérum pro růst řas, které vám řasy nejen zahustí, ale i prodlouží. Dokáže zregenerovat řasy za velmi krátký čas a zlepší jejich vzhled. Mluví se tu až o 83% delších a 79% hustějších řasách.

Sérum urychluje přirozený růst řas a posiluje jejich kořínky. Ve výsledku jsou řasy delší, hustější, zdravější a receptura Realash také zabraňuje jejich vypadávání. Ideální je sérum používat večer a to vždy po odstranění očního make-upu. Sérum má velmi šikovný aplikátor s tenkým štětečkem, kterým se snadno dostanete ke kořínkům řas, kam stačí sérum aplikovat. Obsah balení (3ml) by vám měl vystačit na dobu 3 měsíců.


Momentálně mám za sebou zhruba desátý den, kdy každý večer aplikuji sérum. Nezapomněla jsem své řasy vyfotit tzv. "před" a už teď jsem zvědavá, jaké zázraky mi sérum s řasami udělá. Sérum testuji na tři měsíce a růst plánuji dokumentovat po měsících.

Máte zkušenost s podobnými séry? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři