DOVE Advanced Hair Series PURE CARE DRY OIL & OXYGEN MOISTURE šampony - recenze

středa, listopadu 04, 2015

Ahoj krásky,
dlouho jsem na blog nepřidala žádný článek, který by se týkal vlasů a tak jsem se rozhodla, že se na ně tento měsíc zaměřím trochu víc. A začnu hned teď! Mám tu pro vás recenzi na báječné šampony na vlasy od Dove.


Musím říct, že jsem snad nikdy žádný z šamponů od Dove nezkoušela. Věděla jsem, že dělají nejrůznější sprchové gely (které jsou tedy fakt super), pečující krémy nebo tělová mléka, ale ta skutečnost, že mají i šampony mi prostě nějak unikla. 

To už je ovšem minulostí. Vyzkoušela jsem hned dva druhy šamponů z řady Advanced Hair Series a na oba si teď můžete přečíst mé názory. 

Dove Pure Care Dry Oil
Z obou šamponů mi byl víc sympatický právě tento. Ani nevím, jestli za to mohlo zlatě lesknoucí se balení, nebo skutečnost, že šampon obsahuje oleje, které mají mé vlasy velmi rády. Obal šamponu se mi líbí opravdu moc! Kromě šamponů od Balea jsem doposud snad žádný jiný v tubě ani neviděla. Celkově na mě dělá takový čistý a svěží dojem. 

Co mě překvapilo, bylo to, že z tuby místo hustější tekutiny charakteristické pro šampony, začal vytékat opravdový olej, jen o trošku hustější, než ho známe. Vůně je velmi příjemná. Ve vlasech nijak zvlášť nepění, ovšem to mu nijak neubírá na tom, co s vlasy dokáže. Tento zlatý fešák mi totiž s vlasy udělal téměř zázrak. Po jeho použití jsem vlasy měla hezky jemné, lesklé, uhlazené a nemusela jsem pro jejich úpravu použít ani žehličku. Po umytí je stačilo jen vysušit ručníkem, učesat a nechat volně uschnout. 


Dove Oxygen Moisture
Kdybych měla své vlasy nějak charakterizovat, řekla bych o nich, že se mi mastí u kořínků a jsou sušší v délkách. Myji je cca za 2 až 3 dny, zkrátka podle potřeby. Po vymáčknutí z tuby vám do rukou přistane světle modrá tekutina, která je hustější, než u předchozího šamponu. Vůně je velmi čerstvá a svěží a řekla bych, že tento šampon pění o něco víc, než jeho zlatý kolega.

Řekla bych, že tato řada se Dove velmi povedla. Mé vlasy s ní jsou spokojeny. Nejsou nijak zatížené, dodávají jim objem, hezky se lesknou a určitě budou sedět těm z vás, které máte vlásky zplihlejší a zápasíte s objemem :)

Máte zkušenosti s touto řadou?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Už jsem na ně v obchodě koukala ale já nevím vždycky značku Dove tak nějak přehlížím.

    OdpovědětVymazat
  2. Mam ten prvni oil a zatim nevim mam takove smisene pocity.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři