HELLO NOVEMBER

pondělí, listopadu 02, 2015

Ahoj krásky,

máme tu nový měsíc. Opět. Opakovala bych se, kdybych napsala, že ten předchozí utekl šílenou rychlostí. Přijde mi, že čím víc se blíží konec roku nebo Vánoce, plynou dny mnohem rychleji. 

Podzim patří mezi mé nejoblíbenější roční období. Když venku svítí sluníčko a lehce fouká vítr, tak nejraději zajdu na procházku nebo je tohle počasí ideální na koně. Tam jsem se tedy už delší dobu nedostala, protože vše se momentálně točí okolo zařizování studia. To už naštěstí začíná trochu vypadat. Dnešním dnem jsem také vyřídila nutné záležitosti na úřadech a mám tak o jednu starost méně. 

I appreciate  how beautiful  this is... u mm but,  Won't ever see me jumping  into a lake like this!:
zdroj: https://www.pinterest.com/pin/7318418121876970/

I sychravo nebo déšť má na mě poměrně dobrý vliv :D Když se nedá jít ven, nezbývá mi nic jiného, než usednout k notebooku a napsat pro vás několik článků. Pokud jde o předchozí měsíc, nic převratného se u mě nezměnilo, tedy krom toho, že je mi zas o rok víc. Říjen byl ovšem velmi přínosný pokud jde o blog. Byla mi nabídnuta báječná spolupráce, o které jsem snila snad od počátků mého blogování. Brzy jistě zjistíte, o kterou značku se jedná a některé z vás to pocítí i na vlastní kůži, protože pro vás připravuji parádní giveaway :) 

Doufám, že listopad bude alespoň z poloviny tak dobrý, jako byl říjen. Já mám v plánu už pomalu začít vymýšlet dárky na Vánoce. Moc nemám ráda shánění věcí na poslední chvíli, to už si raději budu hovět s rodinou u pohádek od rána až do večera. I když na druhou stranu - zjistila jsem, že nejlepší výkony, tedy pokud jde o nějaké povinnosti do školy apod., podávám až před šibeničním termínem :D Během listopadu se můžete těšit opět na několik kosmetických recenzí a pokud se zadaří, obohatím to tu i o nějaké video s různým tutoriálem nebo povídáním :) 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já také nesnáším shánění dárků na poslední chvíli, ale myslím, že letos to tak dopadne. Vůbec totiž nevím co komu dát, a horší je to i s časem..

    New post: Červená nemusí být jen na rtech

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři