HEMPZ MOISTURIZING šampon a kondicionér pro suché vlasy a suchou pokožku hlavy - recenze

čtvrtek, listopadu 05, 2015

Ahoj krásky,
rozhodla jsem se, že se celý tento měsíc na mém blogu ponese ve znamení vlasů a vlasové kosmetiky. Budete tu moci najít recenze na nejrůznější vlasovou kosmetiku a plánuji i jedno video, které, i když  bude povídací, zaměřím právě na vlasy :)


V dnešním článku bych vám chtěla ukázat svůj nový šampon a kondicionér od společnosti Hempz. Přiznám se, že jsem o této značce doposud neslyšela a tak pro mě bylo velmi lákavé vyzkoušet něco nového.

Oba výrobky jsou z řady Moisturizing, která je speciálně vyvinuta pro suché vlasy a suchou pokožku hlavy. Pokožku i vlasy má zjemnit, vyhladit a hydratovat. Zároveň vlasy chrání proti tepelnému poškození a před UV zářením. Příjemným benefitem je i udržení intenzity barvy u barvených vlasů (pro ty je ovšem určena i speciální řada Color Protect).

Šampon i kondicionér obsahují přírodní konopný olej, který je jedním z nejbohatších přírodních zdrojů esenciálních mastných kyselin, aminokyseliny, živiny důležité pro tvorbu keratinu a proteiny, které podporují lepší lesk, zdraví a sílu vašich vlasů. Dále byste v něm našly glycerin, zeleninové extrakty, slunečnicový olej, Pro Vitamin B5, vitamín E a Hempz Hydraplenish Complex, který byl vyvinut tak, aby perfektně hydratoval jak vlasy, tak pokožku hlavy.

Neobsahují parabeny, THC, lepek a jsou 100% veganskéNejsou testovány na zvířatech a byly vyrobeny byly v USA

Z obou výrobků jsem nadšená! Jejich nádherně zářivé modré balení nemá nejmenší chybu a garantuji vám, že kdokoliv by navštívil vaši koupelnu, tak by jeho pozornost směřovala právě na tyto dva fešáky.

Co pro mě bylo úplnou novinkou, je uzávěr. Není tu žádné víčko, šroubovací uzávěr nebo pumpička. Pro otevření jak šamponu tak i kondicionéru stačí pootočit stříbrnou horní částí. Jak poznáte, že je šampon otevřený či zavřený můžete vidět na obrázku.


Šampon má po vymáčknutí z balení velmi zvláštní barvu, která je taková modrošedá. Koncidionér je o dost hutnější než šampon a barevně se nijak zvlášť neodlišuje od kondicionérů jiných značek.

Řada Moisturizing sedla mým vlasům naprosto maximálně! Vlasy jsem po použití šamponu i kondicionéru měla krásně jemné, hydratované a lesklé. Zároveň byly pěkně uhlazené a tak jsem pro jejich další úpravu nemusela sahat po žehličce.

Jak už jste se mohly dočíst v samotném článku - řada Moisturizing není jediná, kterou značka Hempz nabízí. Vybírat můžete z řady pro objem vlasů, barvené vlasy, k dostání jsou i výrobky z bezoplachové péče a nechybí ani produkty pro styling. Na webu www.hempzcz.cz také najdete pleťovou i tělovou kosmetiku.


Z výrobků z řady určených pro  pleť jsem vyzkoušela tento denní hydratační pleťový krém.


Facial Hydrator & Moisturizer
Vyvažuje vlhkost pleti a zároveň ji vyživuje. Na pleti vytváří dlouhotrvající ochrannou vrstvu a chrání ji tak před škodlivinami a vysušováním. Je vyroben ze 100% čistého přírodního oleje a a obsahuje extrakty z papáji, malin, borůvek a manga, které jsou bohaté na vitamíny.

Krém by měl vonět po vanilce, kterou v něm ale vůbec necítím. Čekala jsem, že ji překoná právě vůně papáji, manga atd., ovšem i tak mi krém voní spíš víc přírodně a čistě než ovocně. Na pleti je také velmi příjemný. Zanechává ji krásně jemnou a hebkou.

Já mohu výrobky Hempz jedině doporučit, protože jsem s nimi byla vážně spokojená, takže pokud máte rády výrobky na přírodní bázi, určitě se mrkněte, co všechno Hempz nabízí.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři