☀ HELLO JULY ☀

čtvrtek, července 09, 2015

Ahoj krásky,
já vím, já vím, červenec už tu nějaký ten den máme, ovšem já se k rychlému shrnutí předchozího měsíce dostávám až teď.


Co bych k němu řekla? Že opět utekl neuvěřitelně rychle! Ani jsem se nenadála a už jsem si jela pro vysvědčení (které jsem mimochodem měla lepší, jak za celé své působení na střední škole). Mám před sebou ještě rok studia a po složení zkoušek (doufám, že úspěšně) se budu moci pyšnit dalším "papírem". Za celoroční úspěch bylo třeba se odměnit a tak jsme si se sestrou zašli na zmrzlinu, kterou vidíte v koláži. Údajně by se mělo jednat o míchanou střední. Paní, co nám zmrzlinu dávala, k nám byla asi velmi štědrá :D

Za co jsem nejvíc ráda, je ta skutečnost, že mám o víkendech možnost si za barem přivydělat nějakou tu korunu. Pořád je to jen několik stovek (moc pěkných), ale vždycky mám takovou radost, jak kdybych v ruce držela právě milion :D S hledáním stálého zaměstnání nepřestávám, v následujících dnech mě čeká pár pohovorů, tak se budu modlit, aby alespoň některý z nich vyšel.

Léto nadobro zasáhlo naší republiku a mě nějak došlo, že si vlastně na léto nemám ani co obléct (skříň narvaná k prasknutí, ale pořád je toho asi málo, taky to znáte?), takže jsem to musela napravit a svůj šatník jsem obohatila o dvoje nové plavky, kraťasy, šaty a nějaká trička.

Když jsem u té skříně - doposud jsem veškerou kosmetiku, hlavně tedy šampony, krémy, mýdla atd., která jsem měla navíc, skladovala v jedné polici právě ve skříni. Ovšem kosmetiky i oblečení nějak přibývalo a já jsem byla nucena s tím něco udělat. Můj problém vyřešila pevná modrá krabice, kam jsem veškeré věci naházela a místo ve skříni teď kosmetika čeká na svůj pravý čas položená na ní. Na některé z produktů už se mi podařilo udělat recenze, které by se tu měly během tohoto týdne ukázat.

A asi jako poslední věc bych  zmínila to, že miluju večerní posezení s přáteli nebo rodinou. Takových večerů jsem v červnu zažila hned několik, které doprovázelo grilování a hlavně dobrá zábava. Je to báječný relax po dni plném úmorného tepla, opalování se, kmitání doma nebo ježdění po všech čertech.

A jak jste červen trávily vy?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Beautiful photos !
    Ice cream ♥ The best are in Czech Republic ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Teď toho tepla moc není, ale moc mi to nevadí, protože ty velká vedra nemám ráda. Jinak ta zmrzlina je luxusní! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny post a máš nádherné plavky. Gratulujem k viac ako dobrému vysvedčeniu :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři