Vitality by M - peeling, micelární voda a krém - recenze

pátek, července 10, 2015

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám článek zaměřený především na čištění/čistou pleť. Díky mojí úžasné šéfové z redakce jsem měla možnost vyzkoušet, pro mě doposud neznámou kosmetiku Vitality by M. Nebo abych to uvedla na pravou míru. Vitality by M je pouze řada, konkretně speciální linie určená pro pleť teenagerů, od značky MATIS PARIS. Které produkty jsem vyzkoušela a jak jsem s nimi spokojená? To se hned dozvíte!


Intenzivně rozjasňující a čistící peeling
Peeling je nezbytným krokem ke krásné a čisté pleti. Napomáhá šetrnou cestou zbavit pokožku všech odumřelých buněk a perfektně ji vyčistit. Tento čistící peeling obsahuje vitamin C, který pomáhá bojovat s volnými radikály, detoxikuje tkáň a celkově pokožku posiluje, rozjasňuje a dodává ji ztracenou svěžest. Peeling má gelovou konzistenci a můžeš v něm vidět drobné červené perličky. Obsahuje také výtažek ze sojových bobů, které jsou bohaté na vitamíny B a C, působí jako antioxidanty a podporují regeneraci pokožky. Po použití peelingu byla moje pleť velmi jemná, hladká a rozjasněná. Na rozdíl od většiny peelingů můžeš tento používat denně a to hned dvakrát, například ráno a večer.


Čistící voda Miscellar Water pro perfektní osvěžení a očištění pleti
Dalším důležitou věcí při správné péči o pleť je důkladné očištění pleťovou vodou. I tato micelární voda obsahuje vitamín C a výtažky ze sojových bobů. Kromě očištění pleti samotné si tato voda hravě poradí s odlíčením celého obličeje, očí i rtů. Citronová svěží vůně této vody je velmi příjemná. Pro odstranění make-upu, veškerých nečistot nebo přebytečného mazu stačí pomocí pumpičky navlhčit vatový tamponek a pleť přetřít. Ideální je vodu požít jak ráno, tak i večer. Co se mi na tomto výrobku líbí, je to, že nijak nelepí a po jejím použití už nemusíš pleť omývat vodou.


Krém pro rozjasnění pleti
Jako závěrečnou péči můžeš na pleť nanést krém. Tento energizující krém je určený pro všechny typy pleti a pro veškeré věkové skupiny. Tvoji pleť ochrání před vlivy vnějšího prostředí a navrátí jí zdravý vzhled. Obsahuje vysoký podíl vitamínu C a zajišťuje tak dostatečnou hydrataci a zároveň pleť detoxikuje. Krém má hustou konzistenci, velmi příjemnou ovocnou vůni, skvěle se nanáší, okamžitě se vstřebává a nezanechává mastný film.


Pokud si potrpíte na čistou a svěží pleť, tyto výrobky by vám přišly jistě vhod!

Máte s některým z produktů zkušenost? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři