Dermacol NEON barevné pudry na vlasy - recenze

středa, července 08, 2015

Ahoj krásky,
jako jedna z několika dalších blogerek jsem měla možnost vyzkoušet tuto zářivou letní novinku od Dermacolu, kterou jsou barevné pudry na vlasy. V balíčku byly i další výrobky, ale o těch zase příště. 



Tento výrobek mi není cizí. Setkala jsem se s ním už před několika měsíci, kdy jsem tyto barvičky (pouze od jiné značky) kupovala svojí sestře k svátku. Tyto barevné pudry na vlasy vystřelil Dermacol na trh jako žhavou letní novinku!

Pudry jsou usazeny v barevných plastových balení s víčkem, které jsou zbarveny vždy podle pudru, který se skrývá uvnitř. Na zadní straně si můžete přečíst odstín jednotlivých pudrů - celkem je k dostání 6 barevných variant a ke mě se dostal oranžový a růžový pudr. 

Konzistence je pudrová (nečekaně), což zaručuje snadnou aplikaci na vlasy. Co ovšem tak super není je to, že při samotném nanášení na vlasy pudry poměrně práší. Další věc, co bych viděla jako nedostatek, je to, že vlas přidržujete u pudru prstem, tudíž je pak máte barevné, jak omalovánky.


Protože jsem si sama sebe nedokázala představit s divokými barevnými proužky ve vlasech, pokusného králíka mi udělala moje patnáctiletá sestra. Výsledný efekt mě velmi překvapil a nějak mi to nedalo - musela jsem vyzkoušet, jak pudry budou chytat na tmavých vlasech. Světe div se, jsou vidět! Sice se mi z růžové stala tak trochu fialová, ale to mi nijak nevadilo. 



Pudry z vlasů dostanete po jednom umytí vlasů. Pro větší trvanlivost se doporučuje pudry nanést na mokré vlasy a zafixovat je fénem či žehličkou, ale zatím jsem to nezkoušela.

Myslím si, že na nějaké letní festivaly budou pudry jako ozvláštnění účesu určitě fajn, každopádně tuto letní vychytávku přenechám náctiletým slečnám, a tak po jejich otestování putovaly pudry k sestře do kosmetického kufříku.

Pudry seženete v drogeriích od 99,- za kus.

Co říkáte na tuto barevnou letní novinku? Máte s ní zkušenosti nebo jste jí už na někom viděli? Líbí? Nelíbí?

Budu se těšit na vaše komentáře!
Vaše A.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Vypada to kupodivu vazne dobre! Ale pro me to asi take neni :( kazdopadne mile prekvapeni :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hele, jsem celkem fakt překvapená jak je to vidět! tak třeba to vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že tohle se mi opravdu líbí :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají dobře, ale já na tohle moc nejsem :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se to celkem líbí, ale přijde mi stovka za tohle fakt hodně :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem je viděla na živo, barvy se mi líbí, na léto super oživení ale přijde mi že trochu nedomysleli aplikaci

    OdpovědětVymazat
  7. Holky a co takhle použít na ruce rukavice, které se používají k barvení vlasů? Obávám se, že vzhledem k tomu, že se jedná o pudr do vlasů, není jiná možnost vhodnější aplikace.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři