Rimmel London PROVOCALIPS 16HR - recenze

pondělí, března 16, 2015

Ahoj krásky,
vzpomínáte si na recenze dlouhotrvajících barev na rty od Dermacol? S něčím podobným (no, vlastně skoro stejným) přichází i Rimmel! 

Tyto dlouhotrvající dvoufázové rtěnky Provocalips se postarají o to, aby barva na vašich rtech zůstala netknutá minimálně 16 hodin. Je neslíbatelná, drží jak přibitá, báječně vypadá a dolů ji dáte teprve, až budete vy samy chtít. Dřív to vážně nehrozí.


Balení představuje klasickou podlouhlou tubičku, která je typická pro veškeré lesky na rty. Na jedné straně balení je samotná barva, jejíž obal je stejné barvy, jako odstín, který najdete po jejím odšroubování. Uprostřed se nachází oboustranný aplikátor s logem Rimmel London a na jeho druhém konci můžete najít bezbarvý lesk, který rty zafixuje, dodá jim jas a hydrataci. Ten se nachází v roztomilé bílé tubičce, která je posetá pusinkami v červených a růžových odstínech. 



Můj odstín je temně červený až vínový a nese název 550 Play With Fire a úplně živě si ho dokážu představit v akci na podzim, kdy jsou dny sychravé a chladné. Takto temný odstín ve své sbírce ještě nemám, takže jsem za něj velmi ráda. Barvička je nádherně pigmentovaná, nedělá žádné fleky, nezalézá do vrásek, během nošení nijak nestéká, prostě paráda!


Pokud by jste brouzdali na internetu a hledali jste odstíny Provocalips, našli by jste jich celkem 8. U nás jsou k dostání pouze 4 z nich, a to ve vybraných prodejnách drogerií Rossmann nebo na eshopu Rimmel. Konkrétně se jedná o dva červené odstíny 550 Play With Fire a 500 Kiss Me You Fool, fuchsiový 310 Little Minx a fialkový 200 I´ll Call You.


Barva se za pomocí pěnového aplikátoru nanáší skvěle, ale pozor. Opět zde platí, kam barvu nenanesete, tam ji mít nebudete. Stačí ji nechat zaschnout a nanést na ni bezbarvý lesk. Opět si troufám říct, stejně jako u barviček od Dermacolu, že tyto dlouhotrvající barvy vydrží mnohem déle, než uvedených 16 hodin. Skutečný boj budete svádět při jejím odstraňování. Osvědčilo se mi použít nějaký odličovač na olejové bázi, pak to jde poměrně "lehce".

K dostání jsou tyto barvičky od 139,-.

Máte s těmito dlouhotrvajícími barvičkami zkušenost? Líbí se vám?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Čítala som, že sú ešte lepšie ako tie od Dermacol :) Určite by som aspon jeden odtieň chcela vyskúšať :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to se take mrknu I po tomto.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. fiha, teda už aj rimmel prišiel s touto novinkou? Vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři