Purple makeup

sobota, března 14, 2015

Ahoj krásky,
slibovala jsem vám víc ukázek líčení a s jednou k vám přiházím právě dnes!

Tentokrát se ovšem nebude jednat o líčení na běžný den, ale zkoušela jsem vytvořit líčení, které by bylo ideální na jedno extravagantní focení, na kterém bych právě měla líčit.

Hodně se mi líbí různé odstíny fialových stínů v kombinaci s černou, která pohled prohloubí a dodá mu na dramatičnosti. Právě proto jsem se rozhodla pro tuto kombinaci při sestavování líčení, které vidíte na obrázku.

Do líčení jsem zakomponovala i bílou kajalovou tužku, kterou jsem použila místo podkladové báze + udělala jsem s ní i okraj vnějšího koutku oka. Chtěla jsem něco netradičního a měla jsem chuť trošku experimentovat. Bílá také přišla do vnitřního koutku a měla za úkol oddělit černou spodní linku a černý zobáček.

Něco podobného zkusím udělat i v jiných barvách, zatím se jedná pouze o návrh. Příště už se můžete těšit na líčení, se kterým se nebudete muset bát vyjít mezi lidi :D

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Vypada to zajimave.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toto líčení je neskutečné. Máš můj obdiv. Kombinace fialové a černé je jedna z nejzajimavějších a nejodvážnějších kombinací vůbec. Já osobně se do těchto barevných experimentů moc nepouštím, protože mám už za ta léta odzkoušeno, že fialová není moje barva a absolutně ke mně nejde:) Ale občas taky zkouším jiné barevné experimenty:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tak tohle se mi moc libi! Jsi sikulka.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři