Spotřebováno ◄ÚNOR►

úterý, března 17, 2015

Ahoj krásky,
hned na začátku se přiznám, že jsem na přehled spotřebovaných výrobků za měsíc únor úplně zapomněla. Za chvíli polovina měsíce a já nemám v koši se spotřebovanými věcmi (přesněji v igelitové tašce z Tally Weijl) vůbec nic! Spotřebováno za březen bude tedy hodně zajímavé :D Budu se muset polepšit. Měla jsem teď jedno z těch období, kdy se mi tu nahromadilo hodně nových kosmetických produktů a testováním těch všech novinek jsem zapomněla na ty výrobky, se kterými jsem se chtěla v co nejbližší době rozloučit. 


Za únor nějaká ta věcička "padla za vlast", takže teď se můžete podívat a přečíst si, jaké produkty dosáhly svého dna.

AVON Care 3v1 čistící gel
Další (a já pořád doufám, že už je to poslední) balení tohoto čistícího gelu skončilo v koši. Vždycky se po jeho zmizení totiž u nás v koupelně objeví další, nové. Používám ho převážně ve sprše na dočištění pleti a to ho nemám ani příliš v lásce. Jen chci předejít tomu, aby se muselo vyhodit plné netknuté balení, protože by mi pak bylo jen líto těch peněz, které by při vyhození (ať už tohoto nebo jakéhokoliv jiného plného, ale prošlého výrobku) přišly vniveč.

Balea šampon na vlasy s vůní třešně a jasmínu
Tento šampon jsem kupovala v rychlosti jako takovou "nouzovku", kdy jsem jela na víkend pryč z domu a šampon si zapomněla doma. Musím ale říct, že i když se jedná o jeden z těch obyčejných šamponu, které vlasy hlavně umyjí a tím to končí, tak tento je tak nádherně provoněl, že i když mám doma šamponu celou skříňku, určitě si ho koupím znovu!

Rimmel London pudr STAY MATTE
Můj oblíbený pudr od Rimmel. Nikdy předtím jsem ho nezkoušela, pořídila jsem ho společně s mým oblíbeným matte makeupem, ale přirostl mi k srdci. Vydržel mi docela dlouho, ale i přes to, že jsem ho spotřebovala, nový zatím kupovat nebudu. Nahradil mi ho skvělý pudr, také od Rimmel, z řady Lasting Finish, na který jste tu, není to dlouho, mohly vidět recenzi.


Balea Swirled Kisses balzám na rty
Myslela jsem si, že si tento balzám oblíbím a to především kvůli jeho veselému a hravému balení. Opak byl ale pravdou. Nevyhovovalo mi u něj, že barvil. Když hledám balzám na rty, tak bezbarvý, abych mohla přetřít případně i suché koutky a nevypadala potom jako cirkusový klaun. Ke konci mi přestal i vonět, připadalo mi, že na rtech mám po jeho použití jak kdyby krupici a to se mi nelíbilo. Už jsem za něj ale našla skvělou náhradu, takže jsem spokojená.

Balea čistící pleťové ubrousky s vůní grapefruitu
Po prvním pořízení těchto ubrousků jsem z nich na větvi zrovna dvakrát nebyla, ovšem s postupem času jsem jim nějak začala přicházet na chuť a začala je používat při odlíčení lehkého make-upu nebo pro vyčištění pleti hned po probuzení. Vůně grapefruitu nádherně osvěží! Co se mi ještě osvědčilo, je použít je při odstranění dlouhotrvajících barev na rty. Tyto ubrousky jsou na jedné straně texturované a díky nim mi šla barva dolů o mnohem lépe.

Balea tělový olej s vůní kokosu a vanilky
Jsem závislá na všech různých olejíčcích, ať už to jsou oleje na vlasy nebo na tělo. Jakmile jsem k tomuto tělovému oleji v DM drogerii přičichla, věděla jsem, že bez něj nemůžu odejít. Pokožku nádherně hydratoval a provoněl! Příště chci zkusit verzi s mandlí.

ISANA Winterdusche sprchový gel
Tento sprchový gel jsem obdržela jako vánoční dárek od svého blonďatého Ježíška z Teplic. Obal s tučňákem si mě naprosto získal a když jsem zjistila, že voní po vanilce, stal se nedílnou součástí mého každodenního sprchování.

Znáte některé z výrobků?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Baleácké ubrousky mám velice ráda a vždy když mají limitky s krabičkama beru jich rovnou víc, na odlíčení je nepoužívám ale na dočištění jsou výborné :) Pak mám doma ještě ten čistící gel od Avonu který mě nenadchl a pudr od Rimmelu se mi právě nedávno rozbil, uklidňuje mě že už tam byl fakt jen drtek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten sampon od baley jsem mela take a naprosto mi vyhovoval.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Avon čistič obličeje mám moc ráda :-))
    Balea třešňový šampon je prima, takový..neutrální.
    Jinak sprcháč Isana je krásný, škoda, že jsem ho neměla. :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Ten sprchový gel je šíleně roztomilý :) Jinak tělový olej od Baley jsem měla ten samý a také jsem si ho zamilovala, takže i já zkusím i ten mandlový :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři