Dermacol 5 DAY STAY dlouhotrvající lak na nehty - recenze

středa, ledna 28, 2015

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám opět jeden lakovací post! Díky spolupráci se značkou Dermacol mi do sbírky laků přibyl další fešák, kterého jsem si ihned oblíbila.


Domů mi pošťák přinesl balíček, ve kterém se schovával tento fialový láček.

Barvička je krásně temně fialová se spoustou shimmeru. Odstínem (vlastním odstín 10) mi hodně připomíná lak od essence z upíří kolekce Vampire´s Love (přesněji odstín 03  True Love), takže vůbec nemusím litovat toho, že lak od z limitované kolekce od essence za chvíli, ale jistě, dosáhne dna a následně poletí do koše, protože tento odstín od Dermacolu je jeho přesnou kopií, takže moje srdce může zajásat a nebudu muset pátrat po podobném odstínu, protože ho už mám :)

Podle štítku na laku by si měl odstín zachovat pět dnů svoji krásnou barvu, lesk, nikde se neodchlipovat a jednoduše být takový, jako by jste ho právě nanesly na nehet. Co je na tom pravdy?


Lak si na nehtech krásnou barvu zachoval poměrně dlouho, to je pravda. Pokud jde o to odchlipování, jako první se mi začali odštipovat volné okraje nehtu, ale to hlavně kvůli tomu, že jsem se pustila doma do manuálních prací (pokoj jsem vypucovala od stropu až po země) a za své vzalo určitě i datlování na notebooku. Takže pokud si hodíte ručky od těla a řeknete si:,, Ručičky nebojte se, vy dělat nebudete", mohl by vám vydržet i o něco déle.

K dostání je celkem 10 různých odstínů.

jsem s lakem moc spokojená a líbilo by se mi i pár jiných odstínů, ale vzhledem k tomu, že moji sbírku asi o deset dalších kousků rozšířila Gabča (Gabriella Salvete), stojanům s laky na nehty se v drogeriích budu muset nějaký čas vyhýbat.

Zaujaly vás tyto laky? Máte s nimi zkušenost? Vybrali by jste si z nabídky odstínů?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Tak jestli vydrží opravdu 5 dní, tak to pro něj budu muset zajít. ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Práve som si objednala dva odtiene, tak som zvedavá :)

    *Colder Than Ice*

    OdpovědětVymazat
  3. za mě ne! To bude negativní recenze, jakou dlouho můj blog nezažil..po dvou dnech se mi uloupla půlka laku... den na to, než jsem stihla přelakovat, se mi ten nehet zlomil! Byla jsem tak vzteklá! Ani OPI či Sparitual si nedovolí říct "tenhle lak Vám vydrží tolik a tolik dní"...nehty jsou strašně individuální věc.....mě OPI vydrží při správném lakování 5 dni a jiné 14 dní....prostě je to jednoduše blbost ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ním spokojená. Na nehtech mi drží, jen skrz tu práci jsem si omlátila ty špičky, což se ale dalo čekat, jinak si na něj nemůžu stěžovat :)

      Vymazat
  4. ten jsem ještě neviděla, ale zní to lákavě, určitě ozkouším!

    OdpovědětVymazat
  5. Rozhodně se mi líbí a asi bych neodolala, kdyby nestál stovku. Ta cena mě od něj zatím odrazuje :)

    Zdravě krásná pleť s tónovacími krémy a nejen jimi...

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný odstín :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři