HELLO SATURDAY

sobota, ledna 31, 2015

Ahoj krásky,
ani jsme se nenadáli a máme tu zase víkend! Pro školáky tedy začal už někdy ve čtvrtek odpoledne a pátek si mohly užít díky pololetním prázdninám. Jaké bylo vysvědčení?

Minulý víkend jsem trávila v offline stavu a i když jsem si plánovala, že tento víkend mu bude docela podobný, musela jsem své představy o něm trošku předělat.


Vzpomínáte si na můj článek s přáními do roku 2015? Bylo mezi nimi "heslo - NAJÍT SI PRÁCI". Hledat už nemusím :) Pondělkem mi to začíná a já se nesmírně těším, že na chvíli budu moci vypadnout z té naší králíkárny a navíc si vydělám i nějakou tu kačku, protože co si budeme povídat, peníze jsou v dnešní době hold potřeba.

Tento víkend mě čeká ještě dopilovat pár posledních věcí do školy. Díky přestupu na jinou školu mám prodlouženou klasifikaci a i když většinu předmětů už uzavřených mám, v některém z nich mi známky ještě chybí, takže doufám, že vše uzavřu následující týden a budu mít na chvíli od všeho klid.

Na únorové číslo časopisu Dieta jsem se těšila jako malá holka a řeknu vám, že to je po dlouhé době časopis, který jsem přečetla skutečně celý a ne, že bych jím jen prolistovala. Lednové číslo mě uchvátilo natolik, že mě přinutilo k tomu stát se pravidelnou odběratelkou tohoto měsíčníku.

Když jsme u toho čtení, tento víkend bych taky chtěla dočíst těch pár zbývajících stránek z knihy Roztržená šněrovačka. Normálně mě knihy z "minulí doby" příliš neuchvátily, ale musím říct, že tato knížka mě skutečně zaujala, číst ji mě bavilo a chystám na ni i recenzi,

Dnes budu také zkrášlovat svoji sestřenku na ples. Budu jí dělat jak účes tak i líčení a o fotky se určitě podělím. Abych zbytečně nezaplňovala svůj FB svými výtvory, vytvořila jsem si na ně fan page stránku, kterou najdete pod názvem MUA by Angelina (nebo po kliknutí na odkaz). Najdete tam mnou vytvořené gelové nehtíky, líčení, účesy a další výtvory.


A to nejlepší nakonec, opět jsem začala sledovat Upíří deníky. Vzpomínám si na dobu, kdy jsem hltala jeden díl za druhým a na ty nové se nesmírně těšila. Skončila jsem u čtvrté série a tuším, že u nějakého druhého dílu, takže jsem si včera našla odkazy na online sledování a pustila jsem se do toho! Jak to tak vypadá, v pondělí nebudu mít asi co dělat (ale ještě bych mohla dokoukat mnou milované Prolhané krásky). 


A co plánujete o víkendu vy? 
Mějte se krásně!
vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Gratulujem k práci :) To ružové púzdro / taštička zo štvrtej fotky vyzerá perfektne :)

    OdpovědětVymazat
  2. upíří deníky jsem snad nikdy neviděla ! je to ok ?

    OdpovědětVymazat
  3. zrovna dneska jsem koukala na upíří deníky a PLL :)

    PS: Moc ráda bych tebe i tvé čtenáře pozvala ke mě na blog, kde probíhá GIVEAWAY
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, Veru!! :) Moc Ti fandím, pořád Tě sleduji :). Ať se daří v práci. Jakou studuješ školu? :) Měj se fajn, Evča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evičko :) Moc děkuji, kéž by takový čtenářů, jako jsi ty, bylo více ;) Studuji Soukromou střední školu v Třebíči, je to dálkové studium na dva roky obor Pedagogika pro asistenty ve školství :)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři