MAKEUP INSPIRATION: Old Makeup

pondělí, ledna 26, 2015

Ahoj krásky,
po víkendu v offline režimu vás opět zdravím. Hned na začátku týdne vám přináším jednu makeup inspiraci. Nic se nelekejte, přes víkend jsem nezestárla o padesát let a ani jsem se tak nepřepínala, že bych ve výsledku vypadala takhle :D Internetu jsem se vyhýbala, ale o tuto proměnu jsem se na Insta a FB prostě podělit musela.


Každého z nás by asi zajímalo, jak bude za takových, deset, dvacet, třicet let vypadat. Ani já toho nejsem výjimkou, ovšem různé počítačové editory při přidávání roků mě doposud velmi zklamaly a výsledný efekt nevypadal přirozeně. Proto jsem se tedy rozhodla podívat se pravdě do očí a během několika minut ze sebe udělat starou bábinku.

K vytvoření takového makeupu jsem nepotřebovala žádný efektový vosk, latex ani nic jiného. Stačil mi pouze hnědý stín a tenký štětec :) Tím jsem vykreslila veškeré vrásky na obličeji a pro vytvoření těch vrásek, kde je ještě (naštěstí) nemám, jsem se musela všemožně tvářit, aby ty potvory vylezly a já je mohla alespoň trochu zviditelnit. Celý look bych nejradši podtrhla šedými nebo bílými stařeckými vlasy, ovšem takovou paruku doma nemám :( No, nevadí.

Dospěla jsem k názoru, že nechci být stará :D A pokud si nenajdu nějakého partnera, který by hýřil statisící a cpal je od mě vrchem spodem (opět řečeno hodně s nadhledem, psáno hlavně pro rejpaly ;)), abych si mohla místo čajových dýchánků lítat po plastických chirurgiích, budu doufat v to, že do té doby, než dosáhnu hodně vysokého věku, někdo vynalezne stroj času :D

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Veruu, si veelmi šikovnáá !! Talentovana holka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pattynko, zrovna od Tebe mně pochvala nesmírně těší!!! Děkuji <3

      Vymazat
  2. jsme mladé...nemysli na to nejhorší, na to je času dost =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři