INSPIRATION: Spring nails

pátek, března 21, 2014

Ahoj krásky,
konečně tu máme víkend! Ani nevíte, jak ráda bych osedlala koně a vyrazila v tom krásném počasí ven, bohužel mi ale není přáno. Maturita je mi čím dál blíž, stresy z ní jsou čím dál větší a nepomáhá mi ani to, že naproti mě mi na nástěnce visí "pozvánka" k maturitní zkoušce, kde na mě čučí přesné datum i s časem u jednotlivých předmětů.

Dnešní článek je jedním z těch inspirativních a když za okny svítí sluníčko, nemohla jsem se nepodívat po nějakých jarních nehtících. V mé situaci tu platí pravidlo, že kovářova kobyla chodí bosa. Víkend co víkend dělám nějaké nehtíky druhým, ovšem sama si sloupávám starý a oprýskaný lak z nehtů ještě teď. Prostě není čas a při pomyšlení nad tím, co vše musím ještě zařídit nebo udělat, ani chuť.

Různé světlé a pastelové odstíny laků na nehty mi teď přijdou hrozně aktuální a právě proto na fotkách převládají :) Co vy a takovéto barvičky? Vyhovují nebo dáváte přednost něčemu jinému?

Alespoň se tedy pokochejte a nechte se inspirovat krásnými obrázky!
Mějte se!
Vaše A.

Fashionista - Timeline Photos | Facebook


Spring Pastel Nails

tumbl

Floral Spring nails

Pusheen the cat

.

Nice

Nails ♥

So nice

Untitled

essie flowers

17 Spring Nail Trends - Fashion Diva Design

Spring Florals

Nails world - Timeline Photos | Facebook

You Might Also Like

7 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři