Sladká tečka za nedělním dnem - čokoládová pěna s marshmallows - recept

neděle, března 23, 2014

Ahoj krásky,
několik z vás mi psalo ohledně této dobroty, na které jsme si pochutnávaly s děvčaty minulý víkend v Jindřichově Hradci :) Slibovala jsem vám recept, a tady je (stačí kliknout na odkaz, recept je na mém druhém blogu, který je zaměřený na zdravý životní styl. Lol, tento recept se mu obsahem kalorií a sacharidů vážně vymyká :D)!

Recept je to vážně jednoduchý a podle mě je to skvělá alternativa, jak pohostit nějakou návštěvu nebo si zkrátka jen zpříjemnit tohle sychravé nedělní odpoledne.


Jak trávíte takovéto dny? U nás už od rána prší, každopádně mi to nezabránilo v ranním běhu. Sice jsem se vrátila slitá od hlavy až k patě a z oblečení jsem se vysvlékala div ne přede dveřmi, jak jsem měla všechno zablácené, ale pocit? Parádní! Následovalo rychlé uvaření obědu a pak už mě jen čekala hromada papírů s učením. 

Zítra do školy nejdu, ale po hodně dlouhé době bych do ní radši šla, než navštívila místo, kam se chystám :-/ O tom vám popovídám zase příště a mám pocit, že se z této (alespoň pro mě) nové zkušenosti stane na blogu (alespoň na nějaký čas) pravidelná rubrika.. No, rubrika... Pod tím slovem si představte moje škemrání o vaše rady a zkušenosti s onou věcí :D  Zatím vás nechám přemýšlet, o co se asi jedná :P Myslete na mě a držte mi palce, ať to přežiji ve zdraví! 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Tak tohle budu muset vyzkoušet, vypadá to moc lákavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lákavé to tedy bylo a o to větší jsem musela mít vůli, abych se nevrhla na celou mísu :D Snažím se poctivě dodržovat dosavadní zdravou životosprávu a zatím se mi daří :P

      Vymazat
  2. Práve minulý týždeň som si po niekoľkých rokoch kúpila marshmallow, len tak sa zaprášilo:-) Recept určite vyskúšam, vďaka za tip :-) Day By Day

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač ;) Já jsem měla obavy ohledně toho, jak se budou ty bonbony rozpouštět a během chvíle byly pryč :)

      Vymazat
  3. Nějak mi nesdí těch 50ml voy...spíš bych to rozpouštěla ve vodní lázni, ale jinak luxusně to vypadá ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to napadlo ohledně té čokolády aby se nepřipálila ale dopadlo to na jedničku :)

      Vymazat
    2. Nejde o to připálení, ale když do čokolády naliješ vodu tak to podle mě musí být hnusná =/

      Vymazat
  4. To musím ochutnat, vypadá to moc chutně :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři