INSTAGRAM II.

středa, března 19, 2014

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám opět několik fotek z Instagramu. Jsem ráda, že se vám post tohoto typu tak líbí a právě proto se z něj stává jedním z těch pravidelných, který se u mě na blogu bude objevovat často.

 Z jedné fotky focené hodně narychlo se stala moje nová profilovka na FB :) /// Many  - tříměsíční štěňátko pitbulla /// Milovaná ovesná kaše obohacená o kousíček Milky - Oreo 

Konečně bylo počasí na to vytáhnout Conversy /// Moje nude nehtíky se vzorem z nové razítkovací destičky /// Sushi, které jsem ochutnala poprvé za svých dvacet let :) 

Rulandské šedé aneb když tomu učení zkrátka musíte trošku pomoct :D /// Experimenty s modrým krepovým papírem /// Nádherná růže od dědečka k MDŽ 

Všem přeji krásný zbytek dne!
Vaše A. 

You Might Also Like

6 komentářů

  1. To suší bych taky moc ráda vyzkoušela!:)
    Skvělé fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, sushi jsem ještě nikdy nejedla a ani mě to nějak neláká :) někdo říká jak jsou fajn, někdo je zas nenávidí :) ! Miluju Tvé instagramové fotky :)) a hlavně ty krásně nazdobené talíře :) A moc Ti to sluší Verunko.

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tyto články zbožňuji! :) Krásné fotky, Verunko!

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Sushi jsem měla asi 2x v životě. Pravda, druhé chutnalo lépe než první, ale i tak.. nějak jsem tomuto jídlu na chuť nepřišla. Něco mi tam prostě vadí :D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný! * profilovka krásná, Many rozkošný * conversky miluji ♥ snídaně vypadá baječně, sushi jsem nikdy nejedla, ale to tvoje vypadá báječně! A rulandské šedé - nejlepší vínko, taky mám ráda! ♥ prostě báječný post! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Suši bych taky ráda zkusila tydle články opravdu baví:)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři