FATMOOS.CZ│DĚTSKÁ HŘIŠTĚ V SKANDINÁVSKÉM STYLU

pondělí, listopadu 22, 2021

Ahoj krásky,
ani jsem nečekala, že článek ohledně nového dětského hřiště našich dětí bude mít takový úspěch a tolik ohlasů. Od momentu, co jej máme, je využíváno každou návštěvu, kterou do domu absolvujeme. Přestěhovaní zatím nejsme, ještě chceme udělat pár změn a než něco uspěchat a hekticky se narychlo stěhovat, raději si užijeme poslední Vánoce v bytě a někdy po novém roce bychom se přesunuly tam. 


Každopádně jsem si řekla, že když se vám článek tolik líbil, dám vám ještě jeden typ na hřiště, která jsou dokonalost sama! Pokud jste milovníky skandinávského stylu a opravdu si potrpíte na kvalitní a precizní práci, tady rozhodně nešlápnete vedle. Už na první pohled jde vidět, že se jedná o kvalitní dřevo s dlouhou životností a kvalitním zpracováním, kdy je vše promyšleno do posledního detailu. Kdo že má tohle všechno na svědomí? Firma Fatmoose! Řekla bych, že svým nabízeným sortimentem dokáží splnit snad každý sen každého malého dobrodruha, pro kterého dětské hřiště nebude jen nějakou atrakcí, ale dobrodružnou výpravou do světa neprobádaných možností a zážitků. 

U všech modelů hřišť máte širokou nabídku z nejrůznějších variant barev, skluzavek, žebříků, houpaček nebo lezeckých stěn. Nechybí ani ostatní příslušenství, které celé hřiště dotvoří k naprosté dokonalosti. Samozřejmostí jsou i bezpečnostní krytky, kotvy, madla a masivní zábradlí. Bezpečnost na prvním místě a myslím si, že u dětí by to mělo platit dvojnásob!



Na webu Fatmoose najdete i hřiště, které mají naše děti. Tady se skrývá pod názvem MagicMango Move XXL. Barevně se liší, ale typově je stejné. Dvě houpačky, skluzavka, žebřík, lezecká stěna a ve spodní části prostor pro pískoviště. Podle mě úplně ideální. My jsme dětem pískoviště zatím nevytvořili a ani nevím, jestli ho letos ještě stihneme. Možná, že s tím počkám až na jaro. U nás je v poslední době poměrně špatné počasí. Neustále je zataženo, mlha, sluníčko nesvítí a já věřím, že kdyby bylo lépe, děti by si na pískovišti vyhráli dlouhou dobu. 

Co mě ale úplně uchvátilo, jsou různé pevnosti, lezecké věže nebo různé herní prvky. Je libo hradní žalář, rytířskou věž nebo dobrodružství v džungli? S Fatmoos nic není nemožné. Já jsem za to naše hřiště nesmírně vděčná a jsem ráda, že ho děti na zahradě mají. Člověk s nimi nemusí nikam zdlouhavě chodit a poté je násilím tahat zpátky domů. Mohou si hrát kdykoliv budou chtít a já už se nemůžu dočkat, až se počasí umoudří a hřiště bude využito na sto procent! 


Co říkáte na tento styl hřišť, líbí se vám?
Mějte se krásně!
Vaše A. 


You Might Also Like

1 komentářů

  1. Tam to vypadá nádherně, pro děti naprosto dokonalé prostředí! :))

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři