WICKEY.COM│NOVÉ HŘIŠTĚ NAŠICH DĚTÍ

sobota, listopadu 06, 2021

Ahoj krásky,
jak si užíváte podzim? Já se ho stále nemohu nabažit. Ten letošní je ovšem o něco jiný, možná, že i lepší. Kdo mě sleduje na Instagramu, tak už ví, že jsme s manželem koupili rodinný dům, který si momentálně přizpůsobujeme k obrazu svému a někdy po novém roce bychom se chtěli stěhovat. Jsou to radosti, ale také starosti. Nejednou jsme se kvůli něčemu nepohodli, pár dnů se nebavili, ale vždy se nám podařilo najít nějaký kompromis, který by uspokojoval, alespoň částečně, představu o finálním výsledku každého z nás. Díky Bohu! 



Každopádně už se všichni moc těšíme, až byt vyměníme za dům. Představu o domečku jsme měli už dlouho, ale stále jsme čekali na pozemek a vzhledem k zvyšujícím se cenám za materiál (pokud tedy zrovna nějaký je), nám přišlo pořídit "hotový" dům jako to nejlepší možné řešení. Dům jsem chtěla, do budoucna to byla jasná vidina nás obou, ale určitě ani jednoho z nás nenapadlo, že to bude záležitost několika měsíců a budeme vlastníky další nemovitosti. Když bych měla mluvit sama za sebe, říkala jsem si, že je to otázka tak pěti let, než by bylo kde stavět, muselo by se vše kolem vyřídit, baráček postavit apod. 

Tím hlavním důvodem, proč jsme chtěli dům, jsou naše děti. Jednoduše jsem jim chtěla dopřát možnost se vyblbnout venku na čerstvém vzduchu kdykoliv se jim zachce. A věřím, že i náš pes změnu prostředí rozhodně uvítá. Zatím je to klasický gaučák, ale už ho úplně vidím, jak dovádí na zahradě za domem. Ale to jsem už zase někde jinde, zpátky k těm dětem... Já jsem třeba hrozně ráda, že moje dětství bylo takové, jaké bylo. Že jsme s kamarády chodili ven, hráli nejrůznější hry, vraceli se domů až se začalo stmívat a celkově, že se mě ještě tolik nedotkla ta digitální doba. Právě proto, jsem si začala "malovat", jaké možnosti pro děti budou v novém domě. K dispozici mám velkou zahradu s několika ovocnými stromy a keři po obvodu, no a když jsem narazila na internetu na dětské hřiště od Wickey, měla jsem jasno. Tohle je na tu zahradu jako dělané! Ještě se mi hodně zamlouvala trampolína, ale tu pořídíme třeba časem. Na své by si rozhodně přišlo i pískoviště, nebo nějaká dětská houpačka. Snažila jsem se vymyslet, něco, co by využila jak Magdalenka, tak Honzík. Magdalenku úplně vidím v nějakém dřevěném domečku, kde si vaří, hraje s panenkami apod. Honzíka zase jak někde něco montuje, opravuje, nebo dovádí s autíčky. Nakonec jsem vybrala hřiště, které si určitě zamilují oba, Honzík může do nekonečna  točit volantem a Magdalenka se vzhlédla v roli astronomky a baví ji pozorovat hvězdy. To vše díky dětskému hřišti GangsterFlyer


Hrozně se mi líbí, že kromě skluzavky a houpaček má hřiště také doplňky, jakožto již zmíněný volant, dalekohled, madla nebo barevná udělátka, díky kterým máte na hřišti i malou horolezeckou stěnu. Ve spodní části hřiště bude pískoviště, takže tím jsem vyřešila i to, jestli ho v budoucnu koupím. Nekoupím, už ho máme. Stačí jen nasypat písek. Líbí se mi i to, že máte možnost si hřiště barevně nakombinovat. Můžete vše ladit do jedné barvy, nebo si zvolit jinou barvu skluzavky a plachty. 

Pokud by vás zajímalo, jak se takové hřiště staví, tak poměrně dobře. Klíč k úspěchu, alespoň v našem případě, bylo to, že jsme si roztřídili všechna prkna podlé délek, označili jsme je křídou a poté jsme se řídili plánkem. Vše jsme tak měli hezky po ruce a jen jsme brali to, co bylo zrovna potřeba. I když šlo vše bez problémů, složení nám zabralo asi čtyři hodiny. Součástí balení jsou samozřejmě i bezpečnostní kotvy, které je třeba zalít do země a hřiště k nim uchytit. Bezpečnost na prvním místě! No a výsledek? Děti jsou nadšené! Řekla bych, že měly takové předčasné Vánoce. Na skluzavce jezdily v jednom kuse, houpačky bez problému no a až dole bude pískoviště, to je odtud už vůbec nedostaneme! 

Za hřiště jsem hrozně moc ráda. Je to totiž jeden z důvodů, proč chtějí děti být venku no a znáte to, když je spokojené dítě, je spokojená i máma. Pořadí lze i obrátit. 

Co říkáte na hřiště? Líbí se vám? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři