TISKAŘÍK.CZ│Další kousky na naše zdi

úterý, července 20, 2021

 Ahoj krásky,
jak si užíváte léto? Musím říct, že mně naše rodinná dovolená přišla vhod. I když, tu dovolenou bych měla dát do uvozovek, protože jsem se od toho našeho nejmenšího téměř nehnula a byla mu stále v patách, aby nevlezl někam do schodů, z něčeho nespadl apod. I přes to to bylo ale super a já se vrátila plná sil a inspirace pro tvoření článků, na které mi poslední dobou nezbývalo moc času a ani energie. 


Dnes bych vám chtěla napsat pár slov o místě, kde si přijdou na své všichni milovníci fotografií. Respektive ti, kteří se rozhodnou je zvěčnit jiným způsobem a promítnout je na obraz, kalendář, fotoknihu nebo spoustu dalšího. Tím místem je web Tiskařík.cz. Pokud je vám web z mého blogu povědomý, nejste daleko od pravdy. Jeden fotoobraz od Tiskaříka už doma máme a teď jsem ho vzala útokem znovu! Potřebovala jsem totiž nějak efektivně zaplnit prázdné zdi našeho bytu a ještě jsem sháněla nějaký dárek pro maminku k narozeninám. 

Opět jsem zvolila fotoobraz na plátno, tentokrát ovšem ve větším formátu a s možností vložit do něj hned čtyři fotografie. U jedné skvělé paní fotografky jsme absolvovali focení s názvem MÁMA & JÁ, které bylo o mě a dětech. Manžel by se tak jako tak účastnit nemohl, protože tou dobou byl pracovně na školení, ale rodinné focení i s pejskem máme také v plánu. Každopádně, fotoobraz zdi neuvěřitelně sluší! Zatím nevisí, na zkoušku jsem ho všemožně umisťovala po bytě a nakonec si našel své čestné místo. Fotoobraz jsem vzala i mamince a zvolila jsem stejnou možnost vložení víc fotek. 


Aby to tu ale nebylo samý obraz na plátně, rozhodla jsem se, že nechám vyvolat i fotografie z focení a to hned v několika velikostech. Koupila jsem si různé velikosti rámů ze dřeva a podle některé inspirace z Pinterestu je chci na zeď různě umístit. Člověk by nevěřil, jak pár rámečků dokáže prostor dotvořit a zútulnit. 


Já Tiskaříka doporučuji, kudy chodím. Doslova :D Fotografii jako takovou, miluju a pokud mám možnost z ní takovým způsobem něco vytvořit, neváhám. Překvapila mě rychlost, se kterou jsem měla zásilku doma. Protože jsme byli na dovolené, nechala jsem si je poslat k mojí mámě do práce. Ta mi druhý den volala, že mi přišel nějaký balík, ale ten teda domů neponese, abych si pro něj přijela, jak se vrátíme :D Tuším, že nám jsem brala rozměr 120x50 a máma bude mít 90x40. Z těch fotek mám ale radost. Už se těším, až je vložím do rámů a někam umístím. 

Co vy a obrazy/fotografie?
Mějte se krásně!
Vaše A. 


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tak to jsou nádherné fotky! Já mam od tiskaříka fotoobraz a jsem s ním mega spokojená!

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá to skutočne krásne! :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  3. Vybrali jste moc hezké produkty! :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři