POSTERSTORE.CZ│PLAKÁTY DO MÉHO NEHTOVÉHO STUDIA

pátek, srpna 06, 2021

Ahoj krásky,

jak si užíváte léto? Musím říct, že mě ta vedra a dusna posledních dnů už lezou krkem a s nedočkavostí vyhlížím můj milovaný podzim. Kdybych měla možnost, a hlavně čas, se celé dny válet někde u bazénu, věřím, že bych mluvila jinak :D Ale bohužel, zatím mi není přáno, takže místo chytání bronzu jsem se rozhodla vám dát pár tipů na další kousky z webu Posterstore.cz, odkud mi dorazila další várka plakátů a rámů.

Pokud si vzpomínáte na jeden z přechozích postů o tomto webu, víte, že jsem plakáty pořizovala do našeho obývacího pokoje, kde nám teď nádherně zdobí velkou stěnu nad sedací soupravou. Už několikrát plakáty sklidily od našich návštěv mnoho úspěchů, z čeho jsem měla velkou radost a utvrdilo mě to zároveň v tom, že rámy s plakáty vůbec nebudou špatnou volbou i do jiných místností. 


Jak si můžete povšimnout, další objednávka na sebe nenechala dlouho čekat. Tentokrát jsem ale ladila plakáty tak, aby slušely mému nehtovému studiu. Dlouho jsem váhala nad tím, jakou barvou vůbec vymalovat. Hrozně se mi líbí čisté zdi, doplněné právě o nějaké obrazy, minimalistické dekorace, černé nebo bílé doplňky… Nebránila bych se ani béžové a ladění do boho stylu s dřevěnými prvky, nebo mě chvílemi dokonce drželo to, že některá ze zdí bude tmavě zelená. Nakonec jsem ovšem skončila u myšlenky, se kterou jsem si pohrávala už od začátku. Studio bude růžové.  

 Nechci, aby bylo nějak přeslazené, nebo dokonce vypadalo tak, že by mu chyběla už jen nějaká Barbie, to rozhodně ne. Ale chtěla jsem, aby, když člověk vejde do dveří, bylo prostě hned jasné, že je to prostor pro to něžnější pohlaví a dotyčná se tam cítila příjemně. Žádná velká růžová divočina to nebude. V plánu mám vymalovat jednu, no, maximálně dvě stěny a to ještě ne nikterak zářivou růžovou, ale spíše něčím tlumenějším, starorůžovým, uvidím, co mi nabídne vzorník. A právě na tyto zdi bych chtěla nějak hezky rozmístit tyto obrazy. 

Brala jsem takové motivy, které by opět znázornily a podtrhly ženskost a také účel studia, takže jsem volila zamilovanou Paříž, respektive Eiffelovku, květy růže, pivoňky, nechyběla ani Marilyn, romantická budova s balkonem a rozkvetlými magnoliemi nebo plakát s výstižným textem Time to relax! Nemám moc ráda, když klientka stále sleduje hodinky a nejraději by se už viděla někde jinde. Chtěla bych, aby si ke mě zákaznice chodily odpočinout a ten čas strávený na nehtech si prostě užily.  

A pokud se vám něco z webu Posterstore.cz líbí, máte jedinečnou příležitost nakoupit plakáty nebo rámečky s 50% slevou! Stačí zadat kód VRN50 (platí 7 dnů, do 12.8.2021). 

Já už se teď těším na další nákup a nemůžu se dočkat, až vám ukážu plakáty jak krásně jim to na zdi bude slušet! 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři