Naše nová chodba aneb Od nového ke starému a nazpět

pondělí, listopadu 09, 2020

 Ahoj krásky,
dnešním článkem si dovolím odbočit ze světa kosmetiky a zabrousit někam úplně jinam. O naší nové chodbě jsem se tu už jednou rozepisovala. Dělali jsme rekonstrukci, kdy jsme se zbavili betonového panelu, který byl umístěný tak nešťastně, že z chodby dělal úzkou chodbičku, ve které se návštěvy musely obouvat nebo zouvat na etapy. Po jeho odstranění nám vznikl dostatečný prostor, abychom na sebe v klidu hodili nějakou bundu a nezbořili u toho věci kolem, ale pořád mi tam prostě něco chybělo. Takový to "něco" co by tu chodbu zútulnilo a člověk byl rád, že člověk po náročném dni otevřel dveře a byl rád, že je doma. 

Začala jsem tedy "šmejdit", co by se mi kde líbilo a čím bych tu chodbu mohla přivést k dokonalosti. Tedy alespoň pro mě. Bílá barva byla jasná volba. Podlaha je světlá, žádné okno v chodbě není a každá věc, která by prostor opticky rozsvítila, je tak vítána. Miluju minimalismus. Moc si nepotrpím na velké množství tzv. lapačů prachu, maximálně nějaký svícínek, vázička a tím to končí. O chodbě jsem tak měla jasnou představu hned. 



Velkou část produktů jsem si vyhlédla přes Favi.cz. Jednoduše jsem si do filtrů zadala, po čem mé srdce zrovna toužilo a mohla jsem se kochat. Do cesty mi ovšem přišlo Aukro.cz, které jistě dobře znáte. Najdou se na něm jen nové věci, ale také věci z druhé ruky. Nábytek z druhé ruky? Dát mu novou šanci? Proč ne! 

Renovace jsou mi taky hodně blízké, takže když s něčím nejsem spokojená, nebo je něco potřeba "vyladit" vrhám se do toho po hlavě. Kampaň, která bojuje za druhou šanci nábytku, má na svědomí právě Favi a Aukro, a mě se tento nápad moc líbí. 

V chodbě nám nesmí rozhodně chybět botník, který by měl pojmout víc párů bot. Ten na fotce už jednoho majitele měl, takže mu u nás mile ráda nechám otevřené dveře dokořán. Přemýšlela jsem také o botníku se sedákem nebo nějaké podlouhlé lavici. A na ono zútulnění jsem si vyhlédla krásnou vázu se svícnem, betonovou misku na klíče a jako třešničku na dortu chci nějak uspořádat rámečky na fotky. Jakmile počasí, a hlavně aktuální situace ohledně pandemie dovolí, máme v plánu do nich pořídit nové rodinné fotografie. 

Už se těším, až se moje představa bude postupně realizovat.
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři