MOJI FAVORITÉ V (SAMO)OPALOVÁNÍ

čtvrtek, července 09, 2020

Ahoj krásky,
léto je v plném proudu a většina z nás vyrazila na dovolené, poznávací výlety nebo někam k vodě. Ať už máte v plánu den strávit na plovárně, nebo výletem například po našich památkách, neměli byste zapomínat na pořádnou ochranu před sluníčkem. A právě proto je tu dnešní článek. Sestavila jsem pro vás wishlist s produkty opalovací kosmetiky, které jsem za poslední roky vyzkoušela a ke kterým se budu vždy ráda vracet.

Pokud toužíte po opálení, ale slunce zrovna na opalování není, můžete sáhnout po Bioderma Photoderm Autobronzant samoopalovací pěně. Je vhodný pro citlivou pokožku, snadno se aplikuje, nemusí se roztírat, je hypoalergenní a určitě oceníte také to, že ho můžete aplikovat i dnem vzhůru. Tady jen pár mých poznatků při samotné aplikaci:

  • samotná aplikace je velmi snadná a rychlá
  • příjemná vůně
  • na kůži sluncem nepolíbené může mít žluto-oranžový nádech
  • doporučuji už na lehce opálenou pokožku pro zvýraznění opálení
  • kůži nevysouší
  • aplikovat slabší vrstvu, jinak budou fleky (raději tedy nastříkejte dva dny po sobě v tenčí vrstvě)
Jinak nemám, co bych mu vytkla. 


Další dva produkty jsem si kupovala minulý rok v létě a sáhla jsem po nich snad jednou, potom už jsem se totiž nikam k vodě nebo k opalování nedostala, takže smutně stojí v koupelně na polici a čekají na své využití. Doufám, že ještě budou použitelné a nebudou muset letět do koše, protože tahle dvojce byla vážně skvělá! Řeč je o produktech od Vichy Ideal Soleil ochranné mléko a Vichy Capital Soleil multifunkční sprej proti dehydrataci pokožky. Na jejich využití se opravdu těším. Snadno se aplikují, hned se vstřebávají do pokožky a sprej jsem zkoušela i na Magdalence, protože měl vysoký ochranný faktor a navíc je vhodný pro všechny typy pokožky, takže ho využije celá rodina. 

A letos jsem pro dětičky objednala z Notino.cz Eucerin Sun Kids lehký sprej na opalovaní SPF 50. Záměrně jsem šla po něčem vysokém, aby byl chráněný i ten náš nejmenší půlroční šmoula. Sprej je opravdu super. Rychle se vstřebává a snadno se rozmazává, co u dětí uvítáte, protože v klidu stát a nechat se namazat je nebaví. U miminek jakbysmet. Sotva ho namažu zepředu, už se otáčí na břicho, ale dobré zatím je to, že neprotestuje. Používám ho každý den když se chystáme ven a zatím to vypadá, že je sprej bezedný :D 

Všechny tyto produkty vám na léto mohu doporučit. Jsou vyzkoušeny na vlastní kůži a přes léto vám budou skvělým společníkem. 

Znáte některý z produktů? Co používáte na opalování vy?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři