SAFFEE ACNE SKIN

pondělí, července 27, 2020

Ahoj krásky,
měla jsem možnost vyzkoušet novou kolekci Acne Skin značky Saffee. Nenechte se zmást názvem. Řada není určená jen pro problematickou pleť se sklonem k akné, ale pro všechny typy pleti. Taky jste si mysleli, že akné je třeba vysušovat? Omyl! Poslední studie nám ukazují, že nejdůležitější je pro pleť hydratace. I pro tu se sklonem k akné. Právě proto se v řadě Acne Skin nachází hned několik aktivních látek, které přispívají k dostatečné hydrataci a bojují tak proti nechtěným zarudlým pupínkům. 

SAFFEE ACNE SKIN

Se značkou jsem vás tu poprvé seznamovala v jednom z předchozích článků, každopádně připomenu to, že pro francouzkou značku Saffee je takovým pilířem to, že každá péče o pleť by měla začínat jejím správným odlíčením. Dále se snaží do produktů zařazovat přírodní složky a výsledkem má být čistá a projasněná pleť. 

A teď už se pojďte společně se mnou podívat, jaké skvělé produkty můžete v řadě najít. 

Jestli jsem si něco zamilovala, tak je to Saffe Acne Skin Čistící pěna. Produkty tohoto typu jsem používala opakovaně a vždycky sem s nimi byla nad míru spokojená. Ideální jsou na dočištění pleti třeba ve sprše. Tahle umí regulovat tvorbu kožního mazu, pleť klidní a zbaví ji přebytečné mastnoty a lesku. Obsahuje extra jemné tenzidy na bázi aminokyselin, výtažky z plodů Rhodomyrtus tomentosa (myrtová růže). Pěna je v šikovném balení s pumpičkou, z toho plyne, že se aplikuje úplně jednoduše. Nějakou extra vůni nečekejte. Ono většinou všechny ty produkty, co mají bojovat s akné, tak příliš provoněné nejsou. To mi ale nijak nevadí, hlavně, když to udělá tu službu, kterou má :) Tenhle produkt je super! Myslím si, že by ho využil úplně každý. Já ho používám právě ve sprše. Přímo s ním pleť neodličuju. Makeup z očí a obličeje ve větší míře vezmu klasickým odličovačem a pěnou pleť dočistím. 

SAFFEE ACNE SKIN

Dalším produktem, který jsem si oblíbila, je Saffee Acne Skin Čistící tonikum. Obsahuje aktivní látky a působí proti příčinám akné, nadměrnému vysušování a zarudnutí pokožky. Obsahuje kyselinu hyarulonovou, která umí pokožku dlouhodobě hydratovat, redukuje podráždění a výtažek z myrtové růže snižuje výskyt černých teček. Tonikum používám každé ráno na vyčištění pleti a opravdu bych řekla, že mé pleti perfektně sedlo a je po něm lepší. Taková pěstěná, hydratovaná...

SAFFEE ACNE SKIN

SAFFEE ACNE SKIN

Můj druhý nejoblíbenější produkt hned po čistící pěně je Saffee Acne Skin Noční maska. Takové produkty mám asi nejradši. Co umí působit zatímco pleť odpočívá. Tento produkt v sobě snoubí noční krém a pleťovou masku. Opět slibuje účinky, jako je redukce kožního mazu, zmenšení rozšířených pórů a černých teček. Do pleti se vstřebá hezky, ale pleť po aplikaci není úplně matná. Matný film má, to ano, ale když si na ni sáhnete, tak prostě poznáte, že jste na sebe momentálně něco natřeli. Každopádně s tímhle pocitem dokážu žít a masku používám dá se říct obden. Střídám ji ještě s jiným nočním krémem. Tento produkt je v balení ještě s jedním, který je pro změnu určený na denní používání a je to Saffee Acne Skin Hydratační gel. Gel se po vymáčknutí z tubičky (je opatřená pumpičkovým aplikátorem) jeví jako krém, ale po rozetření vidíte, že má gelovou texturu. Tady vytváří matný finish, který je o něco komfortnější, než u té noční masky. 

SAFFEE ACNE SKIN

SAFFEE ACNE SKIN

A nakonec tu mám pomocníka, který se neztratí, a je jím Saffee Acne Skin Lokální péče proti akné. Pro mě představuje takovou první pomoc, když se někde objeví nechtěný pupínek. Tubička má tenký a přesný aplikátor, takže z ní gel nanesete přímo na postižené místo, které chcete ošetřit. 

SAFFEE ACNE SKIN

Všechny tyto produkty seženete na Notino.cz. Pokud hledáte účinnou a cenově dostupnou péči o problematickou pleť, celou řadu vám mohu doporučit. A pokud chcete zkusit štěstí, sledujte můj Instagram @novakova_beautyblogger, kde se o celou tuto řadu bude v nejbližších dnech soutěžit!

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři