STAMIUVEX PŘÍRODNÍ ITALSKÁ BIO KOSMETIKA Z KMENOVÝCH BUNĚK HROZNOVÉHO VÍNA

čtvrtek, června 25, 2020

Ahoj krásky, 
dnes pro vás mám recenzi plnou jedinečných a skvělých produktů, které jsem měla možnost otestovat. Jak víte, ráda zkouším a objevuji nové věci a tím pro mě tato přírodní kosmetika rozhodně byla! Pohodlně se usaďte a pojďte si přečíst v čem je tato kosmetika tak jedinečná.

STAMIUVEX PŘÍRODNÍ ITALSKÁ BIO KOSMETIKA Z KMENOVÝCH BUNĚK HROZNOVÉHO VÍNA

Co to vůbec ten Stamiuvex je?
Jedná se o patent společnosti Erbagil, který je vyrobený z kmenových buněk hroznového vína. Jde o výjimečnou odrůdu vinné révy Falanghina Del Sannio Dop, kterou si společnost pěstuje ve vlastních vinicích v okolí italského města Neapol. K výrobě jsou využívány výzkumné laboratoře. To jen tak ve zkratce. Pokud by vás zajímal podrobnější popis toho, jak samotný patent vznikl, dočtete se o něm na  webu www.stamiuvex.cz


A co kmenové buňky umí? 
Plní funkci anti-age programování, regeneraci buněk a vlastně charakterizují celou kosmetickou linii. Patent Stamiuvex zpomaluje stárnutí pokožky, udržuje jí svěží, zdravou a krásnou. Dodá pleti potřebný šmrnc, svěžest, pružnost, hydrataci a podporuje již zmíněnou regeneraci buněk. Také chrání pokožku před volnými radikály a zlepšuje funkčnost mikrocirkulace. 

Testováno na vlastní kůži
Musím říct, že si mě balíček s produkty získal hned, jakmile se mi dostal do ruky. Vše mi přišlo precizně zabalené a s naprosto nádherným průvodním dopisem, který měl krásně nadepsané moje jméno (mohli jste vidět na Instagramu). Já totiž miluji, když jsou věci dotažené do konce a tak nějak promyšlené od hlavy až k patě. A tady tomu tak rozhodně bylo. Navíc, vše bylo laděné do černa (moje nejoblíbenější barva), takže jsem neměla nic, co bych tomu vytkla a pustila jsem se do rozbalování. 

STAMIUVEX PŘÍRODNÍ ITALSKÁ BIO KOSMETIKA Z KMENOVÝCH BUNĚK HROZNOVÉHO VÍNA

Na testování mi přišly čtyři produkty, a to každý z jiné řady. Jako první mě zaujala Pulidra Čistící pleťová voda s ozónem. Ta pleť čistí a jemně hydratuje, nemusí se oplachovat a respektuje přirozené pH pokožky. Jako plus určitě vnímám i to, že je vhodná pro děti a dospělé trpící dermatologickými obtížemi - snižuje nadměrné množství kožního mazu, zklidňuje pokožku a stimuluje regeneraci buněk. Je určena pro citlivou, suchou a zánětlivou pokožku. Použití je velmi snadné - vodu stačí protřepat, nanést na kosmetický tamponem a jemnými pohyby s ním promasírovat obličej. Můžete s ní odlíčit také makeup, ale já mám pro odličování radši produkty přímo k tomu určené a vody tohoto typu si nechávám pouze na čištění pleti bez líčidel. K tomu totiž slouží úplně skvěle! Pleť nezanechává mastnou, nebo jinak ulepenou. Po použití je krásně hladká a jemná na dotek. Voda není nijak parfemovaná, voní tak nějak přírodně, čemu se asi není moc divit, kdy jde o veganský bio produkt, ale rozhodně to nevnímám jako nedostatek. 

STAMIUVEX PŘÍRODNÍ ITALSKÁ BIO KOSMETIKA Z KMENOVÝCH BUNĚK HROZNOVÉHO VÍNA

Dalším lákadlem pro mě byla řada Rigevita Anti-age sérum. Přiznávám, asi mě zlákal ten název séra :D
No schválně, kdo by nechtěl být věčně mladý? Tady musím vyzdvihnout design lahviček. Ty jsou skleněné, čiré, ale matné v kombinaci se stříbrným pumpičkovým aplikátorem, a to se mi moc líbí! O séru ve zkratce:

  • vhodný pro mastnou a aknózní pleť
  • také pro nadměrně pigmentovanou pleť
  • pleť s drobnými nedokonalostmi
  • bojuje se zarudnutím, vráskami a tmavými kruhy
  • vhodný pro pleť často vystavovanou holení (pánové?) či peelingu
STAMIUVEX PŘÍRODNÍ ITALSKÁ BIO KOSMETIKA Z KMENOVÝCH BUNĚK HROZNOVÉHO VÍNA

STAMIUVEX PŘÍRODNÍ ITALSKÁ BIO KOSMETIKA Z KMENOVÝCH BUNĚK HROZNOVÉHO VÍNA

Sérum jsem aplikovala vždy na vyčištěnou pleť právě výše zmíněnou vodou řady Pulidra a řeknu vám, že je to úplně skvělá kombinace. Jinak sérum je poměrně hodně řídké, takže po jeho vymáčknutí z lahvičky s ničím neotálejte  a šup s ním na obličej. Pro dosažení účinků proti stárnutí pleti se sérum doporučuje používat alespoň 1x denně. Já jsem po něm sahala velmi často, ale určitě ne každý den. Střídala jsem ho s produktem, o kterém vám hned řeknu. 

Tím produktem byl krém řady Rigeidra Regenerační denní bio krém. Mě si získal z několika důvodů:
  • je vhodný pro všechny typy pleti
  • má regenerační a hydratační účinek
  • působí proti stárnutí
  • vhodný po ošetření pleti peelingem nebo jiném hloubkovém čištění
  • zlepšuje obnovu kožních buněk
  • rozjasňuje pleť
  • dodává elasticitu
Krém je ve stejné lahvičce, jako je sérum. Nemusím vám povídat o tom, jak jim to všem společně sluší na koupelnové poličce! Jeho konzistence odpovídá krému, možná, že je ještě o trošičku hutnější. Barvu má bílou, parfemace opět nulová, takže čtěte svěže přírodní, a aplikace na jedničku. Pleť ho krásně bere, hned se vstřebá, zanechává ji matnou a sametovou na dotek. 

A úplně stejně dobře je na tom poslední produkt, který mi prošel pod rukama, a to krém řady Esfolux Revitalizující noční bio krém. Jedná se o úplně stejnou variantu produktu, jako byl denní krém, pouze s tím rozdílem, že tenhle si svoji službu odmaká během toho, co spíte. No, vlastně ne úplně stejný, on má totiž ještě něco navíc, a to jemný peeling. Je vhodný pro citlivou, povadlou, suchou a reaktivní pleť. Pokožku zpevňuje a poskytne ji okamžitý pocit komfortu. Jeho používáním dochází k neustálé regeneraci pokožky (právě díky tomu jemnému peelingu, který šetrně odstraňuje odumřelé buňky). Používám ho opravdu každý večer před spaním, kdy ho aplikuji na odlíčenou a vyčištěnou pleť.

STAMIUVEX PŘÍRODNÍ ITALSKÁ BIO KOSMETIKA Z KMENOVÝCH BUNĚK HROZNOVÉHO VÍNA

STAMIUVEX PŘÍRODNÍ ITALSKÁ BIO KOSMETIKA Z KMENOVÝCH BUNĚK HROZNOVÉHO VÍNA

Všechny produkty jsem začala používat zhruba před měsícem. Přesněji v době, kdy se moje tělo čistilo. Rozhodla jsem se totiž, že opět převezmu kontrolu nad svým tělem a začnu se stravovat rozumně (ne, že bych sem tam nezhřešila, ale zkrátka jsem do sebe nechtěla cpát zbytečné nesmysly). A to čištění organismu se mi totiž vždycky promítne na pleti. Pupínky, nedokonalosti, černé tečky, pleť je napnutá, na dotek také nic moc. Po tom měsíci testování mohu s klidem říct, že mám pleť jak panenka! Už dlouho jsem nebyla z žádné kosmetiky, a ještě k tomu přírodní, tak moc nadšená, jako z této se zázračným patentem Stamiuvex! Děkuji za tu možnost! Za možnost testování a hlavně možnost vyjít z domu bez líčidel a za svoji pleť se nestydět. 

Pokud jste příznivci přírodní a veganské kosmetiky, tak vám všechny výše zmíněné produkty mohu jen a jen doporučit. Jediné negativum, které by někdo mohl mít, je cena jednotlivých produktů. Ty nejsou zrovna nejlevnější, každopádně jsem se přesvědčila o tom, že vzhledem k jejich účinkům, to budou chytře investované peníze.

Co vy a přírodní produkty? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. To vypadá na sympatickou bio kosmetiku, poslední dobou moc ráda zkouším něco nového! :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři