L’Oréal Paris Hydra Genius hydratační péče

úterý, června 09, 2020

Ahoj krásky,
dnes pro vás mám jeden super tip na produkt v péči o pleť. Nejedná se o žádnou žhavou novinku. Produkt je už nějaký ten pátek na trhu a svoji největší slávu už zažil. Každopádně, já jsem se k němu dostala až teď a opravdu lituji toho, že jsem si ho nepořídila už dřív. Proč? To se hned dozvíte! 

Řeč bude o  hydratační péči L´Oréal Paris hydra Genius. Hned na začátku vám říkám, že tohle je jeden z nejlepších produktů, jaké jsem kdy vyzkoušela. O to víc mě překvapilo, že je právě od L´Oréalu. Značku si spojuji spíš s produkty dekorativní kosmetiky, než s těmi pečujícími. To mě trošku nakoplo k tomu, abych se začala zajímat také o další pečující produkty, které značka nabízí, ale o tom zas někdy příště. 

Věřím, že sérum se vám bude skvěle používat už jen pro tu jeho nádhernou barvičku, kterou balení má. Radost po něm sáhnout, opravdu. O samotné aplikaci také není třeba pochybovat. Má příjemnou lehkou gelovou konzistenci a na pleť se nanáší velmi snadno. 

L’Oréal Paris Hydra Genius

Mezi jeho hlavní účinné složky patří extrakt z aloe vera a kyselina hyaluronová. Složky, které jsou skvělé pro starší pleť. Tím ovšem nechci říct, že by se produkt měl používat až v kategorii 30+, to vůbec ne. Kyselina hyaluronová má funkci pleť zpevnit a aloe ji umí skvěle hydratovat. A přesně tohle se po použití séra děje. Opravdu mě velmi mile překvapilo. Ve zkratce vám v bodech vypíšu, proč si tohle sérum zamilujete i vy:

  • okamžitě pleť hydratuje a pokud je vysušená, krásně ji uvolní a zlváční
  • příjemně pleť vypíná a potlačuje mírné známky únavy
  • rozjasňuje
  • naprosto báječná věc na léto (osvěží, ochladí)
  • nádherná svěží vůně
Ještě skrz to používání v létě - už několikrát jsem četla tipy o tom, aby se sérum dalo do lednice. Teprve potom je osvěžení parádní! 

Co se týče aplikátoru, ten je klasický pumpičkový a nanáší optimální množství. Mě stačí zmáčknout dvakrát a sérum mi skvěle vystačí na obličej i krk. Nejlepší na něm je to, že se ihned o aplikaci krásně vstřebá a pleť nechává matnou. Pokud nejste zrovna zastánci výrobků na gelové konzistenci, tak tady vám to bude úplně jedno! Ta textura i konzistence je úplně báječná.

Překvapilo mě i to, že produkt seženete ve třech různých variantách. Já  mám sérum pro normální/smíšenou pleť a sedí mi skvěle! Kupovala jsem ho na Notino.cz, kde seženete i zbylé varianty tohoto produktu. A jak jsem vám říkala, že se mrknu i na jiné produkty z pečující kosmetiky této značky, úplně jsem zapomněla na tento rozjasňující peeling Smooth Sugars Scrub, který jsem měla a který byl naprosto báječný! 

Na závěr snad jen napíšu, že tohle sérum si své sympatie získalo naprosto oprávněně! S jeho pořízením rozhodně nešlápnete vedle :) 

Znáte toto sérum?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Hodně dlouho nad ním uvažuji, po tvém hodnocení asi letím do DM! :D :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři