@novakova_beautyblogger

středa, června 03, 2020

Ahoj krásky,
dnešní článek je pouze informačního charakteru. Už několik týdnů, no, spíše měsíců, se potýkám s tím, že můj původní instagramový blogový profil @angelina_beautyblogger je v jednom kuse někým nahlašován a následně blokován, takže mi týden nejdou přidávat nové příspěvky nebo lajkovat fotky jiným uživatelům. Šla pouze stories. Po týdnu se vždy vše vrátilo do normálu a účet fungoval. Teď jsem ale ve fázi, kdy v účtu nevídím vůbec nic. Žádné příspěvky, uživatele, stories, nic. Nejhorší je, že mi nejde zažádat ani o žádné ověření, nechat si poslat nějaký email pro obnovu hesla a přes nápovědu se také z místa nehnu. 


Právě proto jsem provizorně založila účet nový, jehož prostřednictvím chci alespoň částečně fungovat. Zatím pro těch mých deset sledujících, které tam mám :D Zajímavé je, že původní profil je stále viditelný, jen já k němu nemám přístup. Pokud se někdo z vás setkal s podobným problémem, budu moc ráda za nějaký tip na řešení.

Víte, já si pořád říkám, proč se tohle děje. Jestli někomu tak moc ležím v žaludku, že má prostě potřebu tohle dělat a vkládat do toho svoji energii, kterou by ten dotyčný mohl někam investovat rozhodně rozumněji, než někomu likvidovat účet. Těch mých 1800 sledujících, kteří byli na tom původním profilu, mě opravdu nevytrhnou. Jo kdyby jich tam bylo 18 000, to už by asi byla jiná :D Každopádně se svět nezboří, pokud se mi účet nevrátí. Jediné, kvůli čemu se cítím mizerně, je to, že mám s několika firmami spolupráce, mezi které patří i prezentování produktů ve stories. Takže spíš nedodržení těch podmínek mi je nepříjemné skrz tuhle situaci, jinak se z ničeho neskládám. 

Budu moc ráda, když mi dáte follow :) @novakova_beautyblogger 

Mějte se krásně!
Vaše A. 


You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři