DERMACOL NOVINKY

úterý, června 09, 2020

Ahoj krásky,
další novinky od Dermacolu na sebe nenechaly dlouho čekat! Pojďte se společně se mnou podívat, díky čemu můžeme být zase o něco krásnější.

V posledním článku, který byl věnovaný této značce, jsem se zmiňovala o desinfekcích, konkrétně o antibakteriálním gelu a mýdlu na ruce. Nezapomínáte ale na své kosmetické štětce? I ty mohou  být mnohdy skvělým prostředím pro nejrůznější bakterie. Pravidelné čištění by tedy mělo být na místě. Používáte nějaké speciální přípravky na čištění? Dermacol nově přišel s Čistícím roztokem na kosmetické štětce. Použití je velmi snadné. Čistič stačí nastříkat na štětec, ten potom otřít do papírového kapesníku a nechat ho vysušit. Čekala bych, že bude cítit po lihu, zkrátka jako ostatní desinfekce,  ale on tak nádherně voní! Vůbec bych se nezlobila, kdyby přišli s nějakým tělovým sprejem, který by voněl podobně :D Účel tedy splňuje, ze štětinek hezky pouští zbytky líčidel, takže za mě je to super věc!


Nově se rozrostla řada sprchových gelů řady Aroma Ritual o nového člena. Komu chyběla sladká vůně kokosu, tak tady ji máte. Doposud byl kokos ve sprchovém gelu v kombinaci s ananasem a našli byste ho pod názvem Caribbean Dream. Nemám mu co vytknout. Kokos miluju, takže je asi jasné, že sprcha s tímto gelem je pro mě požitek a pokud máte kokos v oblibě i vy, věřím, že to budete mít úplně stejně. 

V balíčku jsem našla i tři odstíny mini laků na nehty. Na léto jsou jako dělané a hned jsem si mezi  těmito našla svého favorita. Mě se ta velikost moc zamlouvá. Už několikrát se mi stalo, že velká balení laků jsem nevyužila a po nějaké době vyschli a letěli do koše. Opravdu zářivého výsledku docílíte tak, že pod barvičky dáte jednu vrstvu bílého laku.

Co se také povedlo, jsou nové lesky na revoluční rtěnky 16H Lip Colour. Jeden je klasický, tak, jak ho známe u rtěnek a druhý má v sobě droboučký shimmer. Za mě super nápad! Ty třpytečky můžete použít na jakýkoliv podklad, takže z rtěnky, kterou nosíte přes den, se díky němu rázem může stát ideální doplněk k podtrhnutí nějakého slavnostnějšího looku. 
 
A to nejlepší jsem si nechala nakonec - podkladová báze pod makeup Coco Splash. Zaujme vás nejen svoji růžovou barvou, ale také svoji vůní, která je příjemně kokosová. Obsahuje kokosovou vodu, vitamin B3 a aktivní látku Biophytex. Báze má pleť okamžitě zklidnit, vyhladit, zbavit ji zašedlého unaveného tónu a zredukovat tmavé kruhy pod očima. Já báze denně nepoužívám. Pleť mám momentálně poměrně solidní, ale když už po ní sáhnu, tak jsem nad míru spokojená. Pleť opravdu krásně vyhladí, samotná báze se velmi snadno aplikuje, hned se vstřebává a má matný finish. Makeup na ni vypadá skvěle! Potom jste jak panenka :) Z podkladových bází od Dermacolu jsem měla jako stálici dlouhá léta podkladovou bázi Satin, ale Coco Splash ji momentálně nahradil. 

Co říkáte na novinky? Líbí se vám?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři