SIGMA BEAUTY│Flat Kabuki F80, Glam N Go & Sinuosity Lash

středa, března 25, 2020

Ahoj krásky,
jistě mi dáte za pravdu, že k dosažení krásného makeupu je zapotřebí mít po ruce i šikovné pomocníky v podobě kosmetických štětců. A právě na jedny z těch TOP štětců tu pro vás mám recenzi!

Když jsem byla ještě svobodná a bezdětná, měla jsem spoustu času, který jsem využívala různě. Většinu jsem ovšem trávila ve svém nehtovém studiu a sem tam se mi stalo, že mi přišla nabídka na líčení. Jela jsem například líčit modelky na jednu kadeřnickou soutěž, nebo jsem měla možnost připravovat maturantky na své plesy apod. Protože se mi pod rukou vystřídalo několik slečen, rukama mi kromě dezinfekce na štětce prošla právě i spousta štětců, které ovšem nebyly nijak světově vyhlášené. Potřebovala jsem jich mít zkrátka po ruce víc, takže většinu jich tvořily štětce z Aliexpressu (i přesto se tam ale našly kousky, které byly velmi solidní).

Pro svoji vlastní potřebu jsem ale sháněla štětce, které by byly opravdu kvalitní a leccos vydržely. Bingo! Mám je! A to díky Notino.cz, kde je můžete sehnat i vy!

SIGMA BEAUTY│Flat Kabuki F80, Glam N Go & Sinuosity Lash

Tou moji malou výhrou v loterii jsou štětce značky Sigma Beauty, která patří mezi nejlepší značku štětců na světě! Toto rčení jsem už několikrát zaslechla, ale až nyní jsem měla možnost se o tom přesvědčit na vlastní kůži. Doslova.

Pokud by vám značka Sigma beauty byla doposud neznámá, tady je o ní pár řádků.

Vše začalo v roce 2009, kdy značka představila na trhu jeden jediný produkt - sadu štětců Sigma, která měla obrovský úspěch a téměř hned se vyprodala. Mezi hlavní priority značky patří:
  • vysoká kvalita
  • funkčnost
  • inovace
  • inspirují se všemi beauty nadšenci a profesionálními makeup artisty
Toto vše je pro značku jakýmsi součtem prvků a tak není divu, že si jako svůj symbol zvolili řecké písmeno Σ sigma, které se běžně používá pro matematickou sumu. Kromě štětců má značka k dostání také řadu kosmetických vychytávek, jako je čistič štětců, ale nechybí ani produkty z dekorativní kosmetiky, kterými jsou například oční stíny, linky nebo řasenky.


SIGMA BEAUTY│Flat Kabuki F80, Glam N Go & Sinuosity Lash

Jestli bych vám měla doporučit štětec, bez kterého se v líčení neobejdete, tak je to rozhodně plochý kabuki štětec Flat Kabuki F80. Věřte mi, že na makeup po jeho vyzkoušení nebudete chtít žádný jiný. Alespoň já to tak mám. Štětec je naprosto báječný! Délka rukojeti vám perfektně padne do dlaně. Nechybí označení štětce, název, značka, symbol a jestli z něčeho odpadnete, tak to jsou štětiny. Jemné, nadýchané a na pleti víc než příjemné. Štětec jsem zkoušela na několik druhů makeupů a se všemi si poradil báječně. Překážkou pro něj nebyl tekutý ani hustý, velmi krycí makeup. Vše krásně zapracoval, nedělal šmouhy ani mapy a výsledek je vždy precizní! Nepadají z něj štětiny a věřím, že pokud se o něj budu dobře starat, bude mi dělat službu hezky dlouho!

SIGMA BEAUTY│Flat Kabuki F80, Glam N Go & Sinuosity Lash

SIGMA BEAUTY│Flat Kabuki F80, Glam N Go & Sinuosity Lash

Další nedílnou součástí jsou štětce pro vytvoření perfektního očního makeupu. Do této sady štětců s taštičkou Glam N Go jsem se zamilovala! Malé provedení štětců je mi velmi sympatické. Luxusní kožená taštička je dokonalá! Pyšní se názvem značky a stříbrným detailem, přívěskem s logem značky. Pokud jde o štětce samotné, lepší jste v taštičce najít nemohli. Taštička totiž obsahuje přesně ty tři štětce, které potřebujete při líčení očí. Je v ní plochý štětec pro nanesení očních stínů na velké plochy očního víčka, štětec s delšími chlupy na rozblendění (zjemnění přechodů) stínu a malý štěteček ideální na detaily nebo nanesení stínů do míst, která by se vám s větším štětcem hůř líčila. Mě slouží například i k nanesení světlého stínu do oblasti pod obočí.  

SIGMA BEAUTY│Flat Kabuki F80, Glam N Go & Sinuosity Lash

SIGMA BEAUTY│Flat Kabuki F80, Glam N Go & Sinuosity Lash

A nakonec tu nemám štětec, ale jeden z produktů dekorativní kosmetiky, a to řasenku Sinuosity Lash pro natočení a oddělení řas. Chystám pro vás jarní inspiraci na líčení za použití štětců Sigma i této řasenky, takže výsledek uvidíte v jednom z dalších článků. Každopádně, řasenka je skvělá! Má zatočený kartáček se spoustou štětinek, které krásně oddělí jednotlivé řasy. Líbí se mi, že i když je řasenka úplně nová, tak na kartáček se chytá přiměřené množství barvy a z řas vám tak nevznikají nevzhledné slepené "pavoučí nožičky".  Barva se ukrývá v krásném matném balení. Celkově je mi značka velmi sympatická právě kvůli upřednostnění černé v designu štětců i produktů, ale nemyslete si, barevnou divočinu, alespoň pokud jde o balení, u nich najdete taky. 

SIGMA BEAUTY│Flat Kabuki F80, Glam N Go & Sinuosity Lash

SIGMA BEAUTY│Flat Kabuki F80, Glam N Go & Sinuosity Lash

Sečteno, podtrženo. Pokud chcete investovat do kvalitních štětců, tak Sigma je tou správnou volbou. Jedná se o kvalitu, která za těch několik stovek rozhodně stojí a vrátí se vám v podobě skvělého a krásně vypadajícího makeupu! 

Co vy a štětce? Máte ve své sbírce nějaký kvalitní, nebo si postačíte s nějakým obyčejným?

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Já mám štětce už asi 4 roky od Zoevy, úplně je miluji a starám se o ně a pořád skvěle drží! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Ten štetec je výborný! Ja som ho dostala pred nejakým časom na Vianoce od sesternice a úplne som ho milovala. Treba len dávať pozor na starostlivosť a nepoužívať čistiace spreje. Ja som si ho sprejom od Ebelin zničila a začali mi padať štetinky... :(
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám jeden štetec od Sigmy ale nie som veľmi s ním spokojná. Hľadala som iný, tak skúsim pozrieť na ten presne čo chcem. Možno budem spokojnejšia.

    AKO SI ZVOLIŤ SPRÁVNE OBLEČENIE NA CVIČENIE?

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři