UNISEX PARFÉM CALVIN KLEIN CK ONE

pondělí, dubna 20, 2020

Ahoj krásky,
konečně jsem se dostala k sepsání recenze na tuto úžasnou vůni, kterou je Unisex parfém Calvin Klein CK One

Vůni jsem kupovala hned z několika důvodů. Tím prvním bylo to, že mi většina mých vůní začala docházet, takže jsem se začala dívat po některé, kterou bych svoji malou sbírku mohla doplnit. Samozřejmě, že mě napadlo, že vůně, které mi došly, přídím znovu v plném balení, ale na druhou stranu mě víc lákalo vyzkoušet zase něco nového. Dalším důvodem bylo to, že jsem měla "náladu", co se vůní týče, na něco, co by se skvěle hodilo do těchto jarních dnů. Když opomenu, že nám tu včera sněžilo, tak jsou u nás dny jak malované. No a tím posledním důvodem byl můj manžel. Během řeči mi nenápadně naznačil, že už mu dochází vůně, kterou dostal na Vánoce. Takže já bych měla utřít nos, obětovat se (vlastně svoje vůně) a udělat tentokrát radost jemu?! Kdepak :D Právě proto jsem celou situaci vyřešila právě unisex vůní. 

UNISEX PARFÉM CALVIN KLEIN CK ONE

Na vůni se mi už na první pohled líbil její flakon. Bílé matné sklo, které tvořilo velký bytelný flakon. Minimalistický design, to je něco pro mě. Už když byl parfém na cestě ke mě, říkala jsem si, jestli u něj vůbec bude rozprašovač, nebo se bude muset používat například jako pánská voda po holení. To bych asi opravdu utřela ten nos a vzhledem k takovému diskomfortu bych ji opravdu věnovala manželovi. Já si totiž potřebuji "šplíchnout" :D Ale žádný stres! Rozprašovač je součástí balení. Každopádně, můžete a nemusíte ho použít. To je jen na vás. 

Vůně je velmi svěží, citrusová, až nespoutaná a rozhodně se hodí na denní nošení. Jde z ní cítit svoboda, lehkost, nápaditost a to ji celkově dělá svou, jedinečnou. I když je charakterizována jako "unisex" vůně, možná, že bych jí lehce zařadila k těm pánským. Cítím z ní takový sportovní nádech, ale jelikož se mi právě takový styl pánských vůní líbí, nemám s tím sebemenší problém. 

Právě díky takovým tónům, jakými jsou šťavnaté mandarinky, papája, citron, nebo svěží bergamot, je to vůně na jaro jak dělaná! Srdce je velmi něžné, květinové, oživené harmonickou fialkou, jasmínem, růží, konvalinkou a nechybí ani jemný kořeněný nádech muškátového oříšku. Základ tvoří pižmo, cedr a ambra. 

Docela jsem koukala, že vůně je stará téměř stejně, jako já. Na trh totiž byla uvedena už v roce 1994, kdy započala jakousi revoluci ve světě vůní. Ukázala, že vůně nemusí být ryze ženské, nebo mužné, ale že jsou vhodné pro všechny. Ta myšlenka se mi líbí a už vím o několika vůních, které bych do budoucna chtěla vyzkoušet.

Běžně se mi stává, že já na sobě parfém necítím, ale u této vůně je to jinak! Dokonce bych řekla, že mi po ní i voní auto :D Stala se z ní vůně, kterou používám denně a je to rozhodně jeden z top doplňků, který jsem si pro toto období mohla pořídit. Manžel mi na ní chodí taky, ale na něm mi voní jinak, samozřejmě, že ještě lépe! Právě proto dost přemýšlím o pořízení další unisex vůně, tentokrát o hodně mladší verzi této vůně, kterou je Calvin Klein CK Everyone

Pokud se pro vůni rozhodnete, rozhodně nebudete zklamaní. Je to vůně, se kterou uděláte hodně parády za poměrně dobrou cenu. No opravdu! Mrkněte na Notino.cz, odtud ji mám také já. Navíc teď všechny parfémy koupíte s 15% slevou! V košíku stačí zadat kód 15CZ

Znáte tuto vůni? 
Mějte se krásně!
Vaše A.  

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři