TRENÝRKÁRNA.CZ│Inspiruj se na Valentýna

pondělí, února 03, 2020

Ahoj krásky, 
s blížícím se Valentýnem jsem si řekla, že bych vám mohla dát několik tipů na dárky pro své drahé polovičky, nebo na nějaké radosti i pro sebe. Pokud jde o svátek, jako takový, vždycky mě nechával poněkud chladnou, alespoň v tom reálném životě. Nešlapala jsem manželovi po krku, aby mi donesl, zcela intuitivně, pugét rudých růží, velkou bonboniéru (kterou by nejspíš smetl sám, protože jsem na čokoládu alergická) nebo plyšového medvěda, kterého by mi zabavila Magdalenka a následně pes. Každopádně, když si vzpomene a jen tak donese růži (ale takovým tulipánem bych taky nepohrdla), je to moc milé a samozřejmě, že to potěší. 

TRENÝRKÁRNA.CZ│Inspiruj se na Valentýna

Letos to mám ale trošku jinak. Nevím, jestli za to mohou ještě hormony po porodu a období šestinedělí, ale tak nějak cítím, že jsem plná lásky :D Srdce se mi rozpouští při každém pohledu na toho našeho malého drobečka a dostatečné množství náklonnosti mi dopřává i Magdalenka. Asi proto letos toho Valentýna vnímám nějak víc. Nalakovala jsem si nehty na červeno, a to já s červenou na nehtech moc kamarádka nejsem, hrozně rychle se mi okouká, a začala jsem pátrat, jakou drobností bych mohla manželovi udělat radost. 

Do rány mi přišel web Trenýrkárna.cz. Jakmile jsem jsem na něm začala pátrat, měla jsem o dárku jasno. Společně nám koupím nějaké trenýrky se stejným vzorem. Na spaní nebo takové to lenošení doma úplná ideálka. Po chvilce projíždění webu jsem se ale rozhodla úplně jinak :D Rozhodla jsem se být sobec. Aspoň pro tentokrát. Narazila jsem tam totiž na spodní prádlo Calvin Klein, které jsem měla na svém vánočním wishlistu a mě tak lákalo si z něj odškrtnout další položku, tentokrát právě v podobě pohodlného prádla. Manžel mi to jistě odpustí. Stačilo pár kliků, dokončit objednávku a já už se nemohla dočkat svého balíčku. 

TRENÝRKÁRNA.CZ│Inspiruj se na Valentýna

Když prádlo přišlo, byla jsem hrozně mile překvapená. Prádlo bylo kvalitní, materiál velmi příjemný, velikosti odpovídaly podle tabulky, kterou najdete u každého jednotlivého kusu oblečení, co na webu nabízí a o komfortu při nošení těchto kousků také nemusí být řeč. 

Takže pokud chcete udělat radost nějakým pěkným prádlem ať už sobě, nebo svojí drahé polovičce, určitě na web mrkněte. Protože na něm nenajdete jen trenýrky, ale také dámské sexy prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, ponožky ale i pyžama. Já bych si určitě ještě něco vybrala ;) 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři