Dermacol│SHIMMER MY BODY & GLITTER MY BODY

úterý, února 04, 2020

Ahoj krásky,
další recenze na jedny z novinek od Dermacolu je tady! A tentokrát půjde o produkty zářivé. Doslova.


Nebudu zdlouhavě chodit okolo a vrhnu se rovnou na věc. Jako první si moji pozornost získal multifunkční suchý olej Shimmer My Body. Jo, oleje, ty já můžu! Tento obsahuje jemňoučké třpytky, měl by se do pokožky rychle vstřebat, obsahuje kombinaci sedmi olejů, extrakt z rozmarýnu a je vhodný pro všechny typy pokožky. Líbí se mi ta jeho multifunkčnost. Můžete ho použít na klasiky na tělo, na vlasy, ať už pro oživení nebo jako masku, ale taky do koupele. 

Všechny způsoby jsem vyzkoušela a dopadlo to takto:
  • Na pokožku - olej má sice v názvu suchý, ale řekla bych, že na pokožce je suchý až moc, nebo jak to říct, nelíbí se mi ten pocit po jeho namazání na kůži. Ta jak kdyby drhne, není jemná, sice se krásně třpytí, ale ten pocit se mi nelíbí, takže olej používám jako takové třpytivé oživení k jinému tělovému mléku a s ním už se to dá
  • Do vlasů - pro oživení jsem vetřela asi dvě dávky z pumpičky do konečků a délek a větší množství jsem vyzkoušel aplikovat jako zmíněnou masku. Myslím, že jsem ji ve vlasech měla déle, než deset minut, jak se doporučuje, ale ničemu to nevadilo. Poté jsem olej z vlasů vymyla s kapičkou šamponu a mohla jsem se na nějaký čas pyšnit jemnou a lesklou hřívou
  • Do koupele - no a tohle byla paráda, mít třpytivou vodu prostě chcete, a ta vůně! 


A dalším třpytivým produktem je tělové mléko Glitter My Body. Třpytivé mléko s jemnou nevtíravou vůní, co se krásně vstřebává a zanechává pokožku hezky jemnou a jako bonus - krásně třpytivou. Ty třpytky jsou opravdu miniaturní, takže se nemusíte bát, že byste svítily do dálky jak Dan Nekonečný. Jak mi doma nějaký čas leželo a čekalo, až na něj přijde řada k otestování, tak se po něm zaprášilo během chvilky. Nemám ráda pocit suché pokožky, takže když jsem se začala cítit nekomfortně ve své vlastní kůži, mléko to během chvilky napravilo. 

Oba produkty budou mít své zastoupení, podle mě, hlavně v létě, kdy se budou krásně vyjímat na opálené kůži. Nebo alespoň já bych je takhle využila na maximum :)

Co na ně říkáte?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři