TRY IT FIRST│MOJE PODZIMNÍ TIPY NA PARFÉMY

neděle, října 27, 2019

Ahoj krásky,
jak si užíváte toho báječného podzimního počasí? Já si ho vychutnávám plnými doušky. Tohle je přesně to období, na které jsem se celý rok těšila. Většinou se mluví o jakési podzimní depresi a chmurách, které s sebou nese pošmourné počasí, ale to u mě neplatí. I na takové dny bych měla recept, ale o tom třeba někdy příště. 

Dnes jsem pro vás sestavila přehled vůní, které jsou na trhu nové a které si nějakým způsobem získaly moje sympatie. A proč? To se hned dozvíte. 

S první vůní jsem vás seznamovala už ve článku, kde jste mohli vidět můj narozeninový wishlist. Je jí elegantní a ženská Lancôme Idôle. U této vůně mi byl velmi sympatický hlavně její flakon, ale láska to byla i na první přivonění a to navzdory tomu, že se v ní nachází růže, které já v parfémech příliš nevyhledávám. Budu se opakovat - myslím si, že toto bude jedna z nej dárků, které nejedna z nás najde pod vánočním stromečkem. 

Druhou vůní je úchvatná Libre od Yves Saint Laurent. O elegantním flakonu snad ani nemusí být řeč a možná že podle něj jsem očekávala, že vůně bude výraznější a možná lehce kořeněná. Omyl. Jedná se o květinově ovocnou vůni, která se skládá například z jasmínu, levandule, pomerančového květu a je podtržená madagaskarskou vanilkou, pižmem nebo pravou ambrou. Právě ty poslední tóny z ní udělaly vůni, kterou bych brala všemi deseti a věřím, že si získá i nejednu z vás.

No a nesmíme zapomínat ani na pánské osazenstvo. Od značky Hugo Boss jsem manželovi pořizovala už několik vůní. Mimo jiné i klasickou vůni Hugo Boss The Scent. Toto je vůně Hugo Boss The Scent Absolute a jedná se o takové temnější, výraznější a orientálnější pokračování té klasické vůně. Složky, které jsou v parfému obsaženy, byste spočítali na prstech jedné ruky, ale právě ta orientálnost z ní dělá to, po čem by se můj nos utloukl. No, ještě že má manžel čtrnáct dnů po Vánocích narozeniny :D Dárek už mám nejspíš vyřešený.

Pokud by vás některá z těchto vůní lákala, ale netroufáte si na její pořízení naslepo přes web Notino.cz, nebo nemáte ve svém okolí žádnou parfumerii, kam byste je mohli očichat, doporučuji na webu vyzkoušet služku Try It First. Co to znamená? Že vůni nebo kosmetiku můžete vyzkoušet ve vzorečku ještě před objednáním velkého balení a vyhnout se tak případnému vrácení zboží apod. A to je podle mě super! 

Jaké vůně používáte rádi vy v tomto období?
Mějte se krásně! 
Vaše A. 

You Might Also Like

6 komentářů

  1. jj ten Hugo Boss mě zaujal již na jaře. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Ïdole jsem měla vzoreček a snad doufám v to, že ji najdu pod stromečkem :)) Je boží..
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jednu z nich neznám, ale až na ně někde v obchodě narazím, určitě si je "očuchám". Vypadají skvěle! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj. Já bych si chtěla koupit parfém od Chanel
    , který jsem si zkusila, ale někde jsem četla, že prý testery nevoní jako originály. Je to pravda?

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj. Já bych si chtěla koupit parfém od Chanel
    , který jsem si zkusila, ale někde jsem četla, že prý testery nevoní jako originály. Je to pravda?

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři