Lancôme Teint Idole Ultra Wear dlouhotrvající makeup

pátek, listopadu 15, 2019

Ahoj krásky,
jak si užíváte podzim? Je pravdou, že poslední dobou se babí léto začalo vytrácet a místo něj nám pěkně přituhuje. Ale co bychom chtěli, v listopadu. S příchodem podzimu a chladnějšího počasí u mě opět přichází na řadu makeupy. V létě je používám pouze výjimečně a většinou si vystačím s nějakým BB creamem a nebo pleť přepudruji. Když je bez větších nedokonalostí, nemám potřebu na ni něco dávat. Ale jak už jsem se zmínila, s příchodem zimy u mě makeupy opět přichází na scénu a dnešním článkem pro vás tak mám tip na jeden, který rozhodně stojí za povšimnutí. 

Lancôme Teint Idole Ultra Wear dlouhotrvající makeup

Lancôme Teint Idole Ultra Wear dlouhotrvající makeup

Řeč bude o dlouhotrvajícícm makeupu od Lancôme Teint Idole Ultra Wear. Mezi jeho vlastnosti a benefity patří:
  • 24 hodinová výdrž
  • celodenní krytí bez úprav
  • sametově matný finish
  • skvělé zakrytí zarudlých míst, rozšířených pórů a jiných nedokonalostí
  • báječný komfort pleti při nošení
  • lehoučká textura
  • výsledkem je hladká pleť bez lesku s pocitem masky
Podle těchto bodů by se mohlo jednat o dokonalý makeup, že? Každý z nich vám velmi ráda objasním a povím vám, co je na něm pravdy. 

Ještě před tím,  než se pustím do jeho vlastností, musím pochválit vzhled makeupu. Nechybí mu stříbrná papírová krabička, ve které se skrývá většina kosmetických produktů této značky. Ale co mě úplně dostává, je to matné sklo, ve kterém samotný makeup je. Celkově jsem samu sebe poslední dobou přistihla, že dávám přednost matnému vzhledu před leskem, ať už se bavíme o nehtech nebo třeba o rtěnkách. Ale zpět k makeupu. 

Lancôme Teint Idole Ultra Wear dlouhotrvající makeup

Lancôme Teint Idole Ultra Wear dlouhotrvající makeup

Makeup jsem používala dostatečně dlouho na to, abych se utvrdila v tom, že se skutečně jedná o hodně vydařený kosmetický produkt. Začala bych asi tím, že jsem se doposud nesetkala s autentičtějším makeupem. Na výběr totiž máte asi okolo čtyřiceti odstínů. Mě se do rukou dostalo dvacet vzorečků, ze kterých jsem mohla vybírat a i mezi tou dvacítkou jsem našla  svůj ideální odstín. Ten nese název 021 Beige Jasmine. Tmavší odstíny mi skvěle posloužily na konturování tváří a světlejšími vzorky jsem naopak některá místa na obličeji mohla prosvětlit. 

Z čeho jsem byla nadšená, byla lehoučká textura makeupu. Skoro byste řekli, že makeup je až vodový, opravdu tekutý a hodně lehký. Ovšem při aplikaci na tvář se během chvíle stává matným a to krytí je skutečně neuvěřitelné. S makeupy, se kterými jsem přišla do styku a byly právě krycí, se vyznačovaly hlavně hustější konzistencí. Tady máte i díky lehoučké textuře krásně sjednocenou a matnou pleť bez lesku. 

Lancôme Teint Idole Ultra Wear dlouhotrvající makeup
Odstín 021 Beige Jasmine
A potvrdit můžu i dlouhotrvající výdrž. Opravdu na pleť nemusím během dne sáhnout, protože makeup drží jak přibitý a po celý den je stále krásný. Použila jsem ho i na naše podzimní focení, které jsem absolvovala s Magdalenkou a lépe jsem zvolit nemohla. Cítila jsem se v něm skvěle, nepřipadala jsem si, že jsem kdo ví jak zmalovaná, i když se říká, že na focení se má na líčení trošičku přitvrdit, protože foťák většinu barviček "sežere", tady to nebylo vůbec potřeba. Spíš bych se vyvarovala velkému množství při nanášení. Makeup jde krásně roztírat a vážně ho stačí málo. 

Vhodný je pro všechny typy pleti a všechny tyto skvělé benefity, o kterých jsem vám psala, má na svědomí:

  • 37% vody a 10% hydratačních látek, díky kterým není pleť vysušená ani hrubá
  • NAI speciální pigemnty, které udržují po celý den správné pH pleti
  • matující základ obsahující křemen a perlit
  • SPF 15 - ochrana před UV zářením
Sečteno, podtrženo. Přiznávám, že jsem k dražší kosmetice měla vždy trošičku odstup. Nějak jsem neměla potřebu vlastnit kosmetiku za stovky nebo tisíce, ale musím říct, že konkrétně do tohoto makeupu se rozhodně vyplatí investovat, protože ve své třídě lehkých a skvěle krycích makeupů, navíc s dlouhotrvající výdrží, nemá konkurenci a to ani mezi svými sourozenci, jakým je například Lancôme Teint Miracle. 

Lancôme Teint Idole Ultra Wear dlouhotrvající makeup
Fotografie bez retuší (jediná retuš proběhla na nehtu s oprýskaným lakem) a filtrů pro představu o krycí schopnosti makeupu, sjednocení odstínu pleti a dalších benefitech
Pokud vás makeup zaujal a rozhodnete se pro jeho pořízení, máte moji plnou podporu a s klidným svědomím se pod něj mohu podepsat. Seženete ho třeba na Notino.cz, odkud ho mám i já. Pravdou je, že makeup není nejlevnější, ale pokud chcete nějakou korunu ušetřit, rozhodně využijte akci Black Friday, která na webu nebude trvat pouze jeden den, ale celý týden! Konkrétně od pondělí 25. listopadu do neděle 1. prosince

Co na makeup říkáte? Zaujal vás? Máte doma nějaké luxusnější kousky dekorativní kosmetiky?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři