MY BIRTHDAY WISHLIST #26

pondělí, října 14, 2019

Ahoj krásky,
po delší odmlce se opět hlásím. Bohužel mám momentálně takové období, kdy nevím, kam dřív skočit a tak jsem byla nucena posunout blog až někam na poslední místo. Už by ale mělo být vše klidnější, tak věřím, že si na psaní článků najdu víc času. A upřímně, už mi to i chybí. 

Aby toho nebylo málo, tak jsem ve čtvrtek oslavila svoje šestadvacáté narozeniny, takže víkend se nesl ve znamení návštěv a gratulací. Zjistila jsem, že čím jsem starší, tím víc pro mě "mecheche" tohoto typu ztrácí význam, až na to, že se na etapy sejdeme celá rodina, takže od příštího roku hodlám dělat nějaké oslavy a návštěvy jen na narozeniny dětí nebo na Vánoce. Ale zpátky k těm mým narozeninám...

K této příležitosti jsem si vytvořila wishlist s kosmetikou, po které už delší dobu koukám a kterou bych si ráda udělala radost.

Asi tou největší položkou je nová vůně Idole od Lancome a věřím, že tohle bude jedna z vůní, která bude hodně figurovat jako vánoční dárek. Nedivím se. Voní naprosto báječně a to i přes to, že se v jejím srdci ukrývá růže a růžová voda, které já ve vůních příliš nevyhledávám. Pokud budete mít příležitost, tak k ní určitě přičichněte, protože je vážně skvělá. Alespoň u mě se jednalo o lásku na první přivonění :) A když už jsem nakousla ty dárky, víte, že na Notino.cz můžete najít přímo kategorii dárků? Stačí si vybrat! Takže jestli hledáte nějaké dárky pro ženy, tak na web určitě koukněte. Najdete na něm nepřeberné množství těch nej parfémů a kosmetiky a myslím si, že tahle kategorie pomůže nejednomu člověku při výběru toho nejvhodnějšího dárku. 

MY BIRTHDAY WISHLIST #26
Podzim je moje nejoblíbenější roční období, ale kdo s ním má problém, je moje kůže. Už v minulosti jsem zkoušela nejrůznější produkty a asi nejvíc se mi osvědčily výrobky od Biodermy z řady Atoderm, která je jak dělaná pro suchou až extrémně suchou pokožku se sklonem k atopii. Z řady jsem měla vše, od peelingu, krémů, balzámů na rty až po tento skvělý sprchový olej Atoderm, ke kterému se vždycky v tomto období ráda vracím, protože mojí suché pokožce svědčí. 

A vzhledem k tomu, že s příchodem podzimu se blíží Halloween - jeden z nejoblíbenějších svátků, alespoň pokud jde o možnost vyřádit se v podobě nějakého líčení, tak můj wishlist obsahuje i výrobek, který je pro tento svátek jako dělaný. Nápadů na líčení mám hned několik, teď už si na ně jen najít čas a mít k němu samozřejmě vše potřebné. Zjistila jsem, že mi mezi paletkami chybí stíny tohoto typu, jaké vidíte na obrázku. Zkrátka nějaké zářivé barvičky, které by si získaly pozornost na první pohled a na paletku Off Tropic od NYX Professional jsem slyšela samou chválu.

No a protože hydratace je pleti je důležitá celoročně, ráda bych vyzkoušela pleťové posilující sérum s kyselinou hyaluronovou od Vichy Mineral 89. Na něj mě také zlákaly pozitivní recenze ostatních uživatelek a vím, že tohle byl jeden z must have produktů v létě, který pleť krásně hydratoval a pokud jste ho nechaly třeba v lednici, dopřály jste si potom i skvělé chladivé osvěžení. 

Máte s některým z produktů zkušenost? Budu se moc těšit na vaše komentáře :)
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři