KARL LAGERFELD│Karl Lagerfeld for Her

pondělí, října 21, 2019

Ahoj krásky,
dnešním článkem bych vám ráda dala tip na jednu vůni, se kterou rozhodně nešlápnete vedle. Mluvím z vlastní zkušenosti. Právě touto vůní jsem udělala radost svoji mamince, která ji dostala jako dárek, a myslím si, že jsem nemohla vybrat lépe. Proč? To se hned dozvíte. 

KARL LAGERFELD│Karl Lagerfeld for Her

Můj původní plán byl takový, že si vůni nechám. Došla mi totiž poslední ze sbírky mých vůní a tak jsem se rozhlížela, jakým kouskem bych ji mohla opět rozšířit. Přiznám se, že se to ve mě docela lámalo. Na jednu stranu mě lákalo sáhnout po takové té jistotě, kterou používáte léta, víte, že voní vám i okolí, ale na tu druhou byla touha zkusit něco nového, alespoň teď, silnější. Z webu Notino.cz jsem sáhla po vůni, na které zanechal svůj rukopis a hlavně styl Karl Lagerfeld. Právě taková je vůně Karl Lagerfeld for Her. Originální, stylová a elegantní. 

Rozhodně se nenechte zmást tím, že jsem vůni objednala a pak ji věnovala dál. I když jsem, dá se říct, kupovala zajíce v pytli, vybrala jsem toho správného. Vůně je převážně květinová se špetkou ovocného tajemství. Elegantní kompozice naprosto skvěle podtrhne dámskou křehkost, smyslnost i krásu. Tóny se skládají ze sladké broskve, magnólie a růže. A pokud mé recenze čtete pravidelně, víte, že já s růžemi v kosmetice nejsem příliš kamarádka. Tady bych si ale těžko představovala něco, co by ji mohlo nahradit. Do srdce parfému perfektně zapadá. Dál z vůní můžete ucítit lehounký závan citronu a základ tvoří moje oblíbená trojce, kterou tvoří ambra, pižmo a dřevité tóny. Právě ty dřevité a kořeněné vůně jsou moji srdcovou záležitostí, ale Karl mě tak jako tak chytil za srdce. 

KARL LAGERFELD│Karl Lagerfeld for Her

Flakonku nemám absolutně co vytknout. Je elegantní, stylový a naprosto perfektně evokuje to, co se v něm ukrývá. Působivé hrany, bytelné tělo a dominantní uzávěr. Elegance mu rozhodně nechybí. Celkově se mi na vůni i samotném flakonu líbí ta propracovanost a ta ženskost a i když se nejedná o žádnou žhavou voňavou novinku, věřím, že tuto vůni si oblíbí nejedna z nás. 

Už po prvním přičichnutí jsem věděla, že když bych se s ní navoněla a prošla kolem svojí mámy, ihned by se mě ptala, čím voním a že to je přesně její vůně :D Stejně jak, jak je tomu u temnějších nude růžových rtěnek nebo paletek hnědých stínů. Ihned jsem tak měla jasno, že jsem si neudělala radost, ale že v rukou držím narozeninový dárek svojí mámy. 

Nemusím vám asi povídat, že jsem mámu odhadla naprosto skvěle a do vůně se ihned zamilovala. Zapomněla i na svoji dosavadní favoritku od Rihanny, takže jak jsem psala na začátku, tenhle kup se rozhodně vyplatil.  

KARL LAGERFELD│Karl Lagerfeld for Her

Z dalších nabízených dámských vůní mě už žádná, vzhledem ke květinovému složení, příliš neoslovila, ale mám několik favoritů mezi variantami pro muže. Jednou z nich je vůně Karl Lagerfeld for Him

Máte nějakou z vůní této značky?  Nebo jste k některé alespoň přičichly?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ta vypadá krásně a musí i nádherně vonět. O povedeném flakonku ani nemluvě :))

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky jsem nikdy nic nezkoušela..¨

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři