GARNIER BIO LEMONGRASS

pondělí, září 09, 2019

Ahoj krásky,
na řadu Garnier Bio jsem se moc těšila! Je skvělé, že se značky vydávají i tím šetrným směrem a oceňuji to obzvlášť u takových velikánů, jakým značka Garnier bezpochyby je. 

Na Instagramu u svých beauty kolegyň jsem zahlédla všechny produkty, které má nově Garnier právě pod touto záštitou Bio k dispozici, ovšem mě si během chvilky získal jeden jediný - Čistící gel Garnier Bio Lemongrass. Jak už název napovídá, jedná se o čistící gel, který vaši pleť zbaví hluboce usazených nečistot a zároveň zamezí jejímu vysušení. To vše mají na svědomí certifikované organické rostlinné výtažky. 

GARNIER BIO Lemongrass čistící gel

Hlavními benefity čistícího gelu jsou:

  • hloubkové čištění pleti a detoxikace
  • dodá pleti hydrataci a předchází vysušování
  • pleť zklidní a eliminuje podráždění
  • okamžitě osvěží unavenou pleť
  • provoní pleť citrusy a bylinkami

Pokud si zakládáte na bio složení, tady najdete hned několik super ingrediencí:

  • bio olej z citronové trávy
  • organickou vodu z chrpy
  • rostlinný glycerin
  • přírodní parfemaci z lemongrass
  • jedná se o veganský produkt
Hned na první pohled se mi líbí balení. Evokuje ve mě ten pocit, že se opravdu jedná o něco přírodního a něco, co mé pleti nemůže uškodit. Praktické balení s pumpičkou také nemohlo být lepší. Gel se skvěle dávkuje. Mě obvykle stačí dvě až tři zmáčknutí, abych jím pokryla celou pleť a vytvořila příjemnou pěnu. Co mě z počátku šokovalo byla vůně. Lemongrass jde opravdu hodně cítit, ze začátku jsem si říkala, že možná až moc, ale zvykla jsem si. Vůně citrusů mi nevadí. A teď to hlavní. Pokud gel budete chtít používat jako odličovač, tak si na čištění budete muset dát víc záležet. Já k němu použila i své Foreo, ale neřekla bych, že účinek byl nějaký převratný. Určitě zamezte kontaktu s očima a pokud vám můžu doporučit, ideální je používat ho na dočištění pleti třeba ve sprše, když už jste velkou část makeupu před samotným sprchováním daly dolů. Díky svojí svěží vůni se mi osvědčil jako skvělý nakopávač hned ráno. Krásně pleť osvěží, projasní a opravdu mi pleť nevysušil ani nepodráždil. Ale jak jsem řekla, pro odlíčení doporučuji použít výrobky k tomu určené. 

Gel jsem si kupovala na webu Notino.cz a rozhodně o něm můžu říct, že jeho koupí si pořídíte hodně muziky za málo peněz. Ve své cenové relaci je to totiž skvělý produkt.

A jestli si i vy potrpíte na přírodní produkty, určitě se na produkty od Garnier Bio mrkněte. Kromě čistícího gelu Lemongrass mě ještě láká vyzkoušet také Garnier Bio Thyme zkrášlující pleťovou vodu s tymiánem

Sečteno, podtrženo, za gel Garnieru tleskám! Moc jsem si ho oblíbila a stal se z něj můj skvělý pomocník v čištění pleti. 

Co vy a tato řada? Máte s ní nějaké zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Na tuhle řadu už jsem několikrát koukala v drogerce a pořád mě láká, asi se konečně odhodlám něco z toho koupit :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prima, zrovna minulý týden jsem si tento gel odnesla z DMka. Gely či pěny používám primárně pro čistění, takže jsem na jeho účinky zvědavá a těším se na něj. ☺

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři