RECENZE FOREO LUNA MINI 3

sobota, srpna 31, 2019

Ahoj krásky,
dnešní článek jsem se snažila napsat a zpracovat tak, jak nejlépe umím, protože jsem za tuto spolupráci nesmírně vděčná a splnil se mi tak jeden z mých beauty snů. Oslovila mě firma FOREO, expert na čistící sonické kartáčky, jejíž produkty jsou ve světě dobře známé, k otestování nejnovějšího sonického kartáčku pro čištění pleti, kterým je FOREO LUNA mini 3. Produkt jsem obdržela ještě dřív, než bude k dispozici v maloobchodních prodejnách. 

Po nějakém přístroji pro čištění pleti už jsem se dívala dlouho. FOREO mě napadlo vždy jako první, ale přiznám se, že mě od jeho pořízení odrazovala jeho cena, takže jsem ke všem modelům byla poněkud skeptická. Jak už ale víte, moc ráda zkouším nové věci a taková spolupráce se prostě neodmítá. Navíc jsem byla moc zvědavá, jestli všechnu tu chválu, kterou jsem na některé kartáčky četla, si oprávněně zaslouží. 

FOREO LUNA mini 3
FOREO LUNA mini 3 & FOREO pěnivý čistící krém 
Co se týče mé péče o pleť, dařilo se mi ji poněkud zanedbávat a postupem času to šlo znát. Pleťové krémy jsem používala, když jsem si zrovna vzpomněla. Mezi mé pravidelné rituály patřilo každodenní odlíčení makeupu a dočištění pleti ve sprše. Tím to končilo. Až díky LUNA mini 3 jsem se o pleť začala starat pravidelně a když jsem viděla, jak je pleť po několika použitích zářivější, jemnější a čistší, začalo mě to i bavit. 

Jestli hodláte vstoupit do boje za lépe vypadající a zdravější pleť, tak tenhle malý zázrak vám v něm bude skvělým pomocníkem. 

Mě přišla LUNA mini 3 v nádherné fuchsiové barvě a celkově můžete vybírat z pěti nádherných barevných odstínů. Samotný přístroj byl usazený v bytelném plastovém balení, které obsahuje také USB kabel pro nabíjení přístroje a informace o kartáčku. Pro použití tohoto chytrého přístroje v péči o pleť je potřeba si pro jeho první použití do svého smartphonu nainstalovat aplikaci FOREO.  

Od své starší sestry se LUNA vzhledově příliš neliší. Co se týče funkcí, tak srovnávat nemůžu, protože jsem neměla tu možnost nějaký z modelů zkusit, takže vám alespoň takto nabízím pohled na obě strany kartáčku a popis toho, co vše vlastně nová verze umí a jak vypadá. 

FOREO LUNA mini 3
FOREO LUNA mini 3 v nádherném fuchsiovém odstínu
O skvělý pocit z čištění se postará funkce T-SONIC, která pokožku vyčistí hlouběji a vám přinese úžasný pocit z čištění. Co hodně oceňuji, je velká čistící plocha, která skvěle vyčistí velké části obličeje. Tohle vidím jako velkou výhodu oproti předchozím čistícím kartáčkům. Super jsou i silnější štětinky na zadní straně, které si skvěle poradí s T-zonou. Určitě oceňuji i to, že tělo LUNA mini 3 je vyrobeno z hygienického silikonu, který je 35x hygieničtější, než nylon. Také je neporézní, aby se zabránilo hromadění bakterií. A pokud máte rádi minimalismus, tak si tenhle jednoduchý a elegantní švédský design úplně zamilujete! I když má čistící kartáček mód pro rychlé čištění, já mám raději raději ty delší, které si pustím i několikrát po sobě. Tak moc mě čištění baví! O jednom univerzálním tlačítku pro zapnutí, vypnutí nebo volení intenzity čištění ani nemluvím. Rozhodně to byl skvělý nápad. A jestli jste si mysleli, že už vám LUNA MINI 3 život víc usnadnit nemůže, tak se pletete. Tento chytrý přístroj pro péči o pleť totiž vydrží na jedno nabytí až 400 použití a tělo kartáčku je 100% voděodolné.
FOREO LUNA mini 3
FOREO LUNA mini 3 - můj skvělý pomocník v péči o pleť
Já jsem si používání kartáčku úplně zamilovala! Společně se samotným kartáčkem jsem obdržela také čistící pěnivý krém, po kterém mám pleť čistější a jemnější víc, než kdejaké miminko prdelku. Můžete ale použít jakýkoliv jiný gel určený k čištění pleti. Používám ho převážně večer, kdy mi skvěle poslouží pro hloubkové vyčištění pleti a dopřeje ji příjemnou masáž po náročném dni. To se vám potom usíná raz dva. Když mám víc času, použiji ho také ráno. Tady mi zase slouží jako skvělý ranní nakopávač. Zkusila jsem ho také použít na sundání a ještě lepší zapracování pleťové masky a i s tou si poradil naprosto perfektně. Po čištění určitě použijte na pleť nějaké sérum, nebo váš oblíbený krém. Já jsem ještě ke kartáčku dostala ve vzorečku antioxidační pleťové sérum a dost uvažuji o tom, že si ho pořídím i v plném balení. Tak moc super pleť po čištění kartáčkem a použitím všech přípravků je! 

FOREO LUNA mini 3
FOREO LUNA mini vydrží na jedno nabití až 400 použití
Závěrem bych chtěla říct, že mě o svých kvalitách kartáček přesvědčil na plné čáře a jeho koupě se opravdu vyplatí. Moje pleť ještě nikdy nebyla v tak skvělém stavu, jako je teď. Je viditelně zářivější, bez nedokonalostí, vypadá mnohem víc svěže než před tím a já sama cítím, že je její stav mnohem lepší. Já ten kartáček miluju!

Máte některý z kartáčků FOREO? Používáte na pleť nějaké vychytávky tohoto typu? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři