MAYBELLINE SUPER STAY MATTE INK 25 HEROINE

úterý, července 30, 2019

Ahoj krásky,
o tekutých matných dlouhotvajících rtěnkách od Maybelline SuperStay Matte Ink, jsem vám tu už jednou psala. Řekla bych, že uživatelky těchto rtěnek se dělí do dvou skupin. Ta první je miluje a ta druhá v nich vidí absolutní přešlap, především díky tomu, že na rtech lepí, jsou nepohodlné nebo rty vysušují. Já se řadím do té první skupiny.

MAYBELLINE SUPER STAY MATTE INK 25 HEROINE

Pravdou je, že rtěnka lepí, i když její finish je matný, ale tento pocit mi nevadí a nevidím v něm něco, kvůli čemu bych rtěnky hned zavrhla. Mnohem důležitější pro mě je to, že drží jak přibité. Četla jsem i recenze, ve kterých se holky zmiňovaly, že se jim rtěnka po delší době nošení ze rtů začala drolit. Mě se tohle nikdy nestalo a to jsem s nimi kolikrát strávila celý den.

Pokud jsou pro vás tyto rtěnky novinkou, přečtěte si v několika bodech, co všechno tyto barevné krásky slibují:

  • na výběr máte z cca 20 odstínů
  • 16 hodinová výdrž
  • extra pigmentace s výraznými barvami
  • na rtech se během chvilky stávají matnými
  • mají speciální aplikátor ve tvaru šipky usnadňující nanášení a detailní vykreslení rtů

MAYBELLINE SUPER STAY MATTE INK 25 HEROINE

Ani nevíte, jak jsem byla ráda, když svoji dosavadní barevnou škálu značka rozšířila o několik tělových odstínů. Ty já totiž můžu. Paradoxně doma žádný z těch nových nemám :D Pouze dva původní odstíny, o kterých jsem vám právě kdysi psala. A abych si ještě víc protiřečila, jak moc si libuji v těch neutrálních barvičkách, chtěla bych vám dnes ukázat svůj nejnovější přírůstek do SuperStay rodinky. Tím je nádherná červená barvička s kapičkou oranžové a názvem 25 Heroine. Já ji viděla u někoho na Instagramu a tak moc se mi líbila, že jsem si řekla, že bych toto léto mohla udělat změnu a když už bych sáhla po líčidlech, i ty rty by mohly být barevnější. No a s tímhle odstínem se mi to myslím povedlo.

MAYBELLINE SUPER STAY MATTE INK 25 HEROINE

MAYBELLINE SUPER STAY MATTE INK 25 HEROINE

Pokud jde o červené rtěnky, tak ty jsem vždycky přirovnávala jako takový doplněk k nějakému líčení a outfitu k nějaké slavnostnější příležitosti, jako je třeba nějaký ples nebo jiná společenská událost. Pravdou ale je, že když už bych sáhla po červené rtěnce, kterou bych se chtěla nalíčit na některou z výše uvedených událostí, chtěla bych asi nějaký sytější odstín, nebála bych se ani nějaké do vínova. Ale to jsem od letní zářivé barvy utekla už na konec podzimu a začátek zimy, kdy plesová sezóna začíná ožívat.

MAYBELLINE SUPER STAY MATTE INK 25 HEROINE

Já jsem s těmito rtěnkami moc spokojená, ta jejich výdrž je neskutečná. Navíc, Maybelline má k těmto rtěnkám také speciální odstraňovač, který určitě při odličování oceníte. A jestli chcete vlastnit taky některý z odstínů, můžete mrknout na Notino.cz, kde jsou momentálně všechny odstíny dostupné a navíc se slevou 30%! Tak ne, že je zas všechny vykoupíte :D Taky na ně mám zálusk!

Znáte tyto rtěnky? Čemu dáváte přednost? Lesku, nebo matu?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Odstín 65 je absolutní top všech topek na každý den! Obtisknu do kapesníčku a s lepením problém nemám....

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám rovnako rada lesky na pery ale aj matné rúže a tento je môj naj. Mám odtieň Seductress a milujem ho, no počula som, že odtiene sa kvalitou dosť zásadne líšia a aj preto sa užívateľky delia do dvoch skupín, ktoré si spomenula :D
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  3. Ten odstín vypadá krásně a moc ti sluší! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tyto rtěnky mě hodně lákají a budu ji muset už konečně vyzkoušet.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten odstín je moc pěkný a také ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři