VICHY CAPITAL SOLEIL BEACH PROTECT Multifunkční sprej & Multi-protekční hydratační mléko

pátek, července 26, 2019

Ahoj krásky,
jak zvládáte tyto tropické dny? V jednom z předešlých postů jsem vám slibovala článek věnovaný sluneční kosmetice, no a konečně ho tu máme!

Myslela jsem si, že se mi podaří produkty otestovat na naší dovolené v Maďarsku. Omyl. Počasí nám příliš nepřálo. Venku u vody jsme strávily jen jeden den, jinak nám sloužily hotelové vnitřní bazény a wellness. Tak jako tak, dovolenou jsme si užili i bez pořádného sluníčka. 

Pořádné testování přišlo na řadu až jsme byli doma, ale stále jsme s manželem měli dovolenou. To nastaly totiž ty tropické třicítky a člověk se potil už jen tím, že dýchal. Ve dny, kdy bylo přes 35°C jsme byli rádi, že se před přímým a prudkým sluncem můžeme ukrýt doma, ale jakmile bylo těch 30°C nebo lehce nad, či pod, tak byste nás našli u vody. 

VICHY CAPITAL SOLEIL BEACH PROTECT

L etos jsem ochranu obzvlášť řešila, protože náš malý vodní živel by mohl plavat od rána do večera, takže dětská padesátka byla jasná volba. Pro sebe jsem ale neměla vůbec nic. Krémy z předchozího léta padly za vlast a mě tak čekala ta příjemnější část zařizování - nakupování všeho nezbytného pro pohodovou dovolenou a v tomto případě mi chyběla kvalitní sluneční kosmetika.

S opalováním jsem nikdy problémy neměla. Podědila jsem dobrý pigment, takže mi stačila chvíle na slunci a byla jsem hned hezky hnědá. Jasně, když bych se někde válela tři hodiny na slunci, i já budu rudá jak rak, ale vím, že mi stačí fakt málo, za což jsem ráda. Zároveň mám i vyzkoušeno, že je mi jedno, jak vysoký opalovací faktor použiju. Vždycky se opálím stejně dobře. Letos jsem si ale řekla, že po té padesátce sáhnu taky a tak jsem si z webu Notino.cz objednala dva super parťáky na toto léto.

Tím prvním je Vichy Capital Soleil Beach Protect multifunkční sprej proti dehydrataci pokožky. O čem vím, že mám v létě vždy dehydratované, je obličej, takže se mu snažím dopřát náležitou péči a říkala jsem si, proč takový luxus nedopřát i zbytku těla? Přiznávám, že značkou Vichy jsem byla doposud nepolíbená, pokud jde o sluneční kosmetiku, ale to se teď změnilo. Pojďte se podívat, co sprej slibuje a co od něj můžete očekávat

Mezi hlavní benefity spreje patří:
  • ochrana pokožky před UV zářením
  • před vysušením sluncem
  • zamezuje tvorbě pigmentových skvrn
  • nezanechává mastný film na kůži ani stopy na oblečení
  • odolává mořské soli a chlóru
  • vhodný na tělo i obličej
  • hypoalergenní
  • ideální pro celou rodinu a všechny typy pokožky
  • voděodolné
Ve složení byste našli fotostabilní bázi Mexoryl, která obsahuje širokospektrální filtrovací systém, který chrání pokožku před UVA i UVB zářením, kyselinu hyaluronovou, která je skvělá pro hydrataci pokožky, nechybí ani vitamin E a mineralizující termální voda Vichy, která pokožku zklidňuje, regeneruje a hydratuje.

Doporučená aplikace je půl hodiny před pobytem na slunci a je dobré pokožku opakovaně natírat každé dvě hodiny, především po koupání, zvýšeném pocení nebo otření do ručníku.

Tak, a teď už moje postřehy z testování. Pokud jde o vůni spreje, nečekejte nic přeslazeného ani extra vyvoněného. Vůně je spíš taková čistá, bez ničeho. Po zmáčknutí rozprašovače vám na kůži přistane tekuté mléko bílé až lehce nažloutlé barvy. Vzhledem k tomu, že jde o sprej, je konzistence poněkud řidší. Ovšem pokud jde o roztírání, to jde jako po másle. Mě vždycky  tekla voda ze zubů, když se mléko táhlo po pokožce a vůbec se mu nechtělo vsáknout se do kůže a i když jste se mazali jak smyslů zbavení, vždycky vám na ruce zůstala bílá čmouha. Tak tady ne. Po pár tazích se mléko okamžitě vstřebá a opravdu nejste mastní. Navíc z kůže cítíte, že jste se opravdu natřeli a pokožka je hydratovaná. A účinky na slunci? Namazala jsem se jednou a pak byla asi dvě hodiny u dětského bazénu, kde jsem s nohama ponořenýma do vody hlídala tu naši dračici. Výsledek? Jsem hnědá jak čokoláda, jen záda jsem si trošku spálila a to v místech, která manžel při natírání odflákl :D Takže ti, lásko, děkuju! 

A kromě spreje jsem si koupila i Vichy Capital Soleil Beach Protect Multi-protekční hydratační mléko. To se pyšní téměř stejnými benefity, jako sprej a je určeno především pro citlivou pokožku. Oproti spreji je konzistence poněkud hutnější, ovšem stejně zbarvená, snadno roztíratelná a neřekla bych, že je ve vůni nějaký extra rozdíl, ale to mléko mi voní nějak víc :D  Hrozně se mi líbí ten pocit po natření. Víte, že jste chráněné před sluníčkem, vůbec ne mastné, pokožka nelepí, je krásně hydratovaná, prostě paráda!

Asi je zbytečné se ptát, jestli bych produkty doporučila, že? Jsem z nich nadšená a jsem moc ráda za to, že jsem po nich toto léto sáhla. 

A jaká sluneční kosmetika chrání toto léto vás? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Se značkou Vichy jsem vždy byla maximálně spokojená, takže mě nepřekvapuje tvá pozitivní recenze :) Já se letos k moři nechystám a zatím jsem si vystačila s krémem od Garnier :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři