TIP NA LETNÍ VŮNI│CALVIN KLEIN WOMEN

úterý, června 25, 2019

Ahoj krásky,
dlouho jsem tu neměla žádnou recenzi na nějakou krásnou vůni, ale to se dneškem změní. 

Pokud mě sledujete na Instagramu, mohly jste si všimnout, že jsem měla skvělou možnost zúčastnit se akce uspořádanou pro blogery, které má pod svými křídly firma Notino. Ta letos slaví 15 let existence a řeknu vám, že akce to byla opravdu vydařená. I když jsem nemohla zůstat do samotného konce, užila jsem si to na maximum. Měli jsme vlastní vyzdobenou šalinu, která nás dovezla až do kanceláří Notina, nechyběla prohlídka jednotlivých oddělení, přípitek, nějaké dobrůtky a samozřejmě dárky. Na ty jsem měla štěstí. Proč? Protože jsem ve své taštičce našla skvost, po kterém toužím už nějaký čas. Ona totiž každá taštička měla trošku jiný obsah, takže v mém případě mi Štěstěna opravdu přála. Našla jsem v ní totiž vůni Calvin Klein Women

Asi vám nemusím říkat, jakou radost jsem z ní v ten moment měla. Několik minut před tím jsem totiž měla možnost ji na sobě vyzkoušet. Při prohlídce jsme totiž narážely na stolečky zasypané nejrůznější kosmetikou a vůněmi, které se daly zkusit a když jsem ji tam uviděla, bez ostychu jsem po ní skočila a zkusila ji. Dostala jsem ji už před nějakým časem ve vzorečku k objednávce, kterou jsem na webu Notino.cz dělala a hned po prvním použití jsem věděla, že tohle bude můj šálek kávy. Hrozně mi připomínala jednu vůni z mých mladých let. Pamatujete si na vůně od Chupa Chups? Na začátku byly tuším tři, potom se o jednu,  možná od dvě, rozšířily a mě vůně Women připomínala právě tu původní v bledě modrém flakonu. Na obrázku byla kreslená slečna, blondýnka, Andy se myslím jmenovala :D Já tu vůni v mládí fakt milovala! 


A protože tu máme léto, přišlo mi víc než aktuální vám vůni Women podrobněji představit, protože právě do tohoto období se díky svému složení naprosto skvěle hodí! Já nemám ráda příliš květinové vůně, ale tuhle jsem si zamilovala především díky kombinaci citrusů a dřevitých tónů. Když zabrousíme do nitra vůně, v hlavě najdete právě citrusy, černý pepř a eukalyptus. V srdci se ukrývá jasmín, květ pomerančovníku a magnolie. Samotný základ tvoří ambroxan, olibanum a virginský jalovec. Jak už jsem se zmínila - jedná se o dřevitou květinovou vůni, která se tímto spojením stává jiskřivou a ideální vůní pro silnou moderní ženu. 

Samotná vůně má velmi zajímavý flakon. Než se mi vůně dostala do rukou, myslela jsem si, že to oko, které je na uzávěru, je použito pouze na obrázku jakožto oživení celkového designu :D Nebo že parfém byl postavený před krabičkou a to oko je nakreslené jen na ní, takže pro mě docela překvapení, když jsem ji viděla živě. Každopádně designově je velmi zajímavá, rozhodně nezůstane bez povšimnutí. Ve flakonku se nachází světlounce růžová voda, která vůni dodává na jemnosti a ženskosti a skvěle podtrhuje parfém jako celek. Výdrž má za mě plný počet bodů. Při odchodu z domu se s ní navoním a večer, když se vracím, ji stále cítím a to i v průběhu dne. To se mi líbí. O pochvalách, které na ni slýchám od přátel a známých, ani nemusím říkat.

Sečteno podtrženo, Women pro mě představuje ideální vůni která mě bude doprovázet nejen v létě, ale s velkou pravděpodobností celý rok. A pokud složení tohoto parfému zrovna není pro vás, můžete mrknout do široké nabídky vůní, kterou Notino nabízí, a najít si mezi letními parfémy ten svůj. Navíc teď na webu najdete TOP 100 parfémů se slevou 40%, takže ideální čas na nákup, nemyslíte?

Znáte tuto vůni? Jakou vůni máte v létě nejraději?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři