MÉ SVATEBNÍ LÍČENÍ S DERMACOLEM

pondělí, června 24, 2019

Ahoj krásky,
jak už jsem vám psala v předchozím článku, můj prvotní plán byl takový, že se nalíčím sama. Přišlo mi to jako dobrý nápad, protože jakožto beauty blogerce mi pod rukou prošlo už několik produktů, vím, co mi sluší a tak pro mě nebylo příliš složité vybrat ty pravé produkty pro vytvoření svatebního líčení. 

MÉ SVATEBNÍ LÍČENÍ S DERMACOLEM
Růžová krabice plná skvělých produktů a nechyběl ani milý vzkaz s přáním od Marušky
A jakožto ta beauty blogerka mám možnost spolupracovat s několika kosmetickými značkami. Mezi jednu moji nejoblíbenější patří rozhodně Dermacol. Proč? Protože se mi stane málo kdy, že by mi nějaký jejich produkt nesedl ale hlavně, Dermacol si umí své blogerky a všechny, které má pod svými křídly, náležitě rozmazlovat a hýčkat. Stejně tak to bylo i v mém případě, kdy mi od Marušky z Dermacolu přišla růžová krabice plná nezbytností pro vytvoření finálního looku.    

Bylo v ní naprosto vše, co bych k líčení potřebovala. Navíc v odstínech, které nosím a Maruška nezapomněla ani na mého nastávajícího, který obdržel také několik propriet z řady Men Agent, aby mu to v den svatby slušelo a aby voněl :D Zajímá vás, co jsem v balíčku našla a s čím jsem vytvořila líčení na konci článku? Tak se pojďte podívat!

MÉ SVATEBNÍ LÍČENÍ S DERMACOLEM

Tím nejdůležitějším v balíčku pro mě byly tyto dva produkty pro dokonalou pleť. Obdržela jsem jeden z nových odstínů makeupu s korektorem Caviar Long Stay. Upřímně jsem se nejdřív zděsila, když jsem si ho nanesla na pleť. Makeup měl hodně žlutý podtón a já jsem si říkala, že tohle pro mě nejspíš nebude. Omyl. Po zapracování do pleti se makeup jak kdyby sjednotil s tónem mojí pleti, nádherně ji vyhladil, zmatnil a já nestačila zírat. V horní části makeupu je korektor, je hodně hutný ale zároveň i lehce mastný. Pracovala jsem s ním opatrně, stačí ho opravdu málo, aby vám ve větší míře nezačal dělat vrásky. 

MÉ SVATEBNÍ LÍČENÍ S DERMACOLEM

MÉ SVATEBNÍ LÍČENÍ S DERMACOLEM

Pro zafixování jsem si nemohla přát nic jiného, než transparentní pudr Invisible Fixing Powder. Používám ho už několik let, po každém vypotřebování si pořídím nové a měnit nejspíš nehodlám. Jsem s ním maximálně spokojená. 

Dalším produktem byla úžasná vůně Honey Pomelo & Neroli. Skvělá květinově ovocná vůně do slunečných dnů a léta celkově jako stvořená! Ucítíte v ní medové pomelo, mandarinky a pomerančové květy. 

Přesuneme se na rty. Vyzkoušela jsem nejnovější rtěnku a konturku v tužce Iconic Lips. Přišly mi hned dva odstíny a přesně ty, které ráda nosím. Na svatbu bych po nich nejspíš nesáhla, i když drží dobře, ale v tomto případě jsem potřebovala opravdového držáka, kterého pro mě představuje kolekce rtěnek 16H Lip Colour. Jinak tyhle tužko rtěnky jsou dostupné tuším v pěti nebo šesti odstínech. Vzhledem k usazené do tužky si musíte pořídit větší ořezávátko, abyste si mohly ořezat hrot a znovu ji používat. Pro někoho trošku nepraktické, ale dá se to přežít. 

MÉ SVATEBNÍ LÍČENÍ S DERMACOLEM

MÉ SVATEBNÍ LÍČENÍ S DERMACOLEM

Oči. Ty jsem chtěla ladit do hněda. K vystínování jsem použila paletku stínů Quatro Eyeshadow NO. 1 a o třpytivý efekt a vlastně i podklad se postaraly dlouhotrvající stíny v tužce Long-lasting Intense Colour. Mají nádech lehce do bronzova, druhé byly laděné do růžova. Tyto stíny jsou super. Dají se použít i jako linky a právě takhle je využívám, když potřebuju trošku vypadat a nemám příliš času na vystínování oka a vytvoření kdo ví jak skvělých a plynulých přechodů mezi stíny. Na rozjasnění a oživení oka jsou super! 

MÉ SVATEBNÍ LÍČENÍ S DERMACOLEM

MÉ SVATEBNÍ LÍČENÍ S DERMACOLEM

Na obočí jsem použila hnědý stín, také z paletky od Dermacolu a pro jeho zafixování jsem vyzkoušela transparentní gel na obočí Eyebrow Mascara. Na řasy jsem v den svatby měla v plánu použít umělé řasy. Teď jsem líčení očí podtrhla řasenkou Black Swan

MÉ SVATEBNÍ LÍČENÍ S DERMACOLEM

Tvář jsem vykonturovala produkty, které jsem už měla doma a když tak nad tím přemýšlím, tím moje líčení bylo hotové. Já si moc nepotrpím na tvářenky. Když mě kdysi dávno líčila jedna "kosmetická poradkyně" udělala ze mě Marfušu z Mrazíka a celkově se bez tvářenky dokážu obejít, takže jsem ji nepoužila ani tady. 

Tak a tady je výsledek. Není to dokonalé. Byl to úplně první nástřel, jak by asi líčení mohlo vypadat, každopádně mi šlo víc o kombinaci barev a celkové sladění. Nechtěla jsem nic přeplácaného a to se mi myslím podařilo vytvořit. Samozřejmě, že až by přišlo na lámání chleba, víc bych si pohrála s rozblenděním apod. Ale napoprvé a v rekordním čase, který mě tlačil, než se mi Magdalenka vzbudí, si myslím, že dobrý :D 

MÉ SVATEBNÍ LÍČENÍ S DERMACOLEM

Jaké líčení byste na svatbu preferovaly vy? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři