MOJI MUST HAVE POMOCNÍCI PRO LETOŠNÍ DOVOLENOU

pátek, června 28, 2019

Ahoj krásky,
od poloviny příštího týdne mi začíná zasloužená měsíční dovolená! A věřte, nebo ne, že letos na ni čekám jak na smilování. Ve svém nehtovém studiu jsem častěji, než jsem si plánovala, ale moji jedinou útěchou je to, že dělám práci, která mě baví, naplňuje a zároveň je mým koníčkem. Na druhou stranu nechci rozhodně zanedbávat svoji rodinu a tak se těším na to, až budeme mít spoustu času na společné výlety atd. 

Řekli jsme si, že leteckou dovolenou necháme až na příští rok. Čeká nás několik dní v Maďarsku a dva báječné týdny na jihu Čech. No, ale i tak je potřeba se náležitě sbalit a vzít si vše potřebné. O jednotlivých kusech oblečení se vám tu rozepisovat nebudu. Je to blog o kosmetice, takže se budu držet právě v těchto sférách a ukážu vám věcičky, které mi moje zasloužené volno budou zpříjemňovat. 

MOJI MUST HAVE POMOCNÍCI PRO LETOŠNÍ DOVOLENOU

Tu kosmetiku jsem asi měla dát do uvozovek, protože toto, o čem vám tu právě píšu, jsou spíš pomůcky, než konkrétní produkty. O těch pro vás chystám článek formou wishlistu. Každopádně, všechny věci, které tu dnes uvidíte, jsem našla v tašce jakožto dárky od společnosti Notino.cz, kdy jsem se účastnila oslav jejich patnáctých narozenin, a řeknu vám, že jsem si nemohla přát nic lepšího. Vše, co jsem v tašce našla, je na léto nebo dovolenou jak dělané! 

I když letos nikam neletíme, cestovní set Notino Travel s prázdnými průhlednými nádobkami mi přijde vhod. Nechce se mi v tašce táhnout celá balení sprchových gelů nebo šamponů, takže přes víkend si vystačím s obsahem, který do nich dám. Vše je pěkně pohromadě v transparentní taštičce a kromě uzavíratelných tubiček v setu najdete i dva kalíšky, které jsou ideální na krémy nebo makeup. 

NOTINO TRAVEL CESTOVNÍ SET

NOTINO TRAVEL CESTOVNÍ SET

Další produkt, který mi slouží už teď a ne jen na dovolenou, je Notino travel plnitelný rozprašovač parfémů. Už jsem o tom jednou psala - komu by se chtělo v kabelce tahat těžký flakon s vůní? Za mě je to rozhodně jedna z nejlepších vychytávek, jakou za poslední dobu doma mám. 

NOTINO TRAVEL PLNITELNÝ ROZPRAŠOVAČ

Kdo se v létě líčí? Přiznejte se" Teď mám na mysli líčí jako opravdu líčí (makeup, tvářenka, bronzer, pudr, řasenka apod.). Já se přiznám, že když mám pleť v dobrém stavu, nedělá mi problém vyjít mezi lidi tzv. "BIO". Chci si především opálit pleť a nechat ji dýchat místo toho, abych cítila, jak mi teče obličej. Po čem ale sahám úplně běžně, je transparentní pudr, kterým pleť přepudruji a k tomu mám momentálně ten nejlepší cestovní štětec Travel Kabuki Brush z řady Notino Glamour Collection, jaký se mi kdy dostal do ruky. Tenhle rose gold fešák si mě hned získal. Většina cestovních štětců, které jsem měla, nesla označení "cestovní" jen díky tomu, že byly menšího provedení. Ale tenhle? Ten je cestovní právem! Pootočením štětec schováte dovnitř jeho těla a nasadíte na něj uzávěr. Tak máte jistotu, že se vám štětiny neohnout, nezlámou a v kabelce zabere štětec úplně zanedbatelné množství místa.  

CESTOVNÍ ŠTĚTEC NOTINO GLAMOUR COLLECTION TRAVEL KABUKI BRUSH

No a všechnu tu kosmetiku musím samozřejmě do něčeho dát. Teď mám na mysli tu dekorativní a že té u mě přes léto moc nenajdete. Takové moje stálice jsou již zmíněný transparentní pudr, bronzer, řasenka, set na úpravu obočí a místo makeupu sáhnu raději po nějakém BB creamu. Taštiček, ve kterých kosmetiku skladuji, mám doma spoustu, ale ta, která mi nově dělá společnost nejen na cestách, je taštička Make-up Bag, také z Notino Glamour Collection. Miluji všechno, co má trendy rose gold odstín nebo odstíny pudrové. Navíc v kolekci Glamour Collection toho najdete rozhodně víc. Já třeba toužím po sadě štětců. Ty našla ve své taštičce na narozeninách moje sestra a já ji je upřímně závidím :D Jsou totiž opravdu úžasné!  


A bez jakých vychytávek si dovolenou nedovedete představit vy?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři