DERMACOL│Happy Feet Cream, Soft Heel Balm & Fresh Shoes Spray

pátek, července 05, 2019

Ahoj krásky,
léto je v plném proudu a všude se to hemží tématy jako je opalování, s ním spojené krémy, péče, letní makeup apod. Ale nezapomněli jste na svoje nohy? Já je každé léto nemůžu vynechat ani kdybych chtěla. S blížícím se létem se mi totiž ve studiu opět rozjíždí pedikura. Pár zákazníků mi na ni dochází celoročně. Především ti, kteří trpí na velké otlaky a silné nánosy zrohovatělé kůže na patách, ale to léto je jakýmsi alarmem, který hlásá, že za chvíli se budou nosit otevřené boty a mít v nich popraskané a nepěkné paty nebo nehty zkrátka není ono. 

DERMACOL│Happy Feet Cream, Soft Heel Balm & Fres Shoes Spray

Věřte mi, nebo ne, pokud se o nohy staráte, jde to poznat. Na každém, kdo mi na pedikuru přijde, hned vidím, jestli si sem tam nohy namaže, odrbe alespoň pemzou a nebo na to úplně kašle. Já se přiznám, že si celkem pravidelně stříhám nehty (tam si totiž potrpím na upraveném tvaru :D) a kůži "drbu" dle potřeby, ale v létě si sama sobě dopřeji pedikuru se vším všudy. Co to obnáší? Namočení nohou, odstranění zrohovatělé kůže, úprava nehtů, peeling (pro mě snad ještě lepší než klasická masáž) a vzhledem k tomu, že koncem příštího týdne odjíždíme na dovolenou, hodlám nehty na nohou sladit s nehty na rukou, nejspíš gellakem.  

DERMACOL│Happy Feet Cream, Soft Heel Balm & Fres Shoes Spray

A pokud vás zajímá, jaká péče mi dopomáhá k hladkým chodidlům, tak čtěte dál. Už pár let používám výhradně produkty od Dermacolu. Jejich tyrkysově modrá řada je skvělá! Najdete v ní zvláčňující krém na nohy Happy Feet, změkčující balzám na paty Soft Heel (moje máma bez něj nemůže existovat) a skvělý osvěžující sprej na nohy vhodný i do bot Fresh Shoes. Konkrétně sprej je úplně super! Nádherně svěže voní po citrusech a nohy okamžitě hezky ochladí. Oba krémy jsou na tom taky velmi dobře. Obsahují olivový olej, panthenol a vitamín E. Podporují regeneraci pokožky, zvláčňují a vyživují + příjemně voní (já z nich cítím okurky) a nohy uvolní. Pro práci ve studiu jsem si je zvolila z toho důvodu, že po natření se do chodidel okamžitě vstřebají, nezanechávají mastný film a zákaznice se mi potom nepřizabije, když vklouzne do pantoflí :D S vazelínou, se kterou jsme pracovali na rekvalifikaci skrz pedikuru, to byla panečku jiná jízda :D   

Ještě jako takový bonus tu mám tělový zkrášlující makeup Perfect Body Makeup, který nejspíš úplně nebude pro každodenní použití, ale na nějakou slavnostnější příležitost kdy chcete mít nohy úplně bez chybičky, je to super věc. Jen si dejte záležet při výběru odstínu.  

Moc ráda se pod tyto produkty podepíšu, protože mně, a nejen mně, dělají skvělou službu! Spokojenost vidím i na tvářích všech mých zákazníků, kteří po pedikůře odchází s novýma nohama domů. 

Co vy a péče o nohy? Staráte se, nebo to flákáte?
Mějte se krásně!
Vaše A.  

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři