MANZARA.CZ│Plavky, které budou slušet každé z nás!

sobota, března 09, 2019

Ahoj krásky,
konečně jsme se dočkaly trošky jarního počasí. Určitě nejsem sama, komu zima už lezla krkem a na teplejší a prosluněné dny se tak moc těšil. A protože se spousta z nás přes jaro snaží vylepšit svoji postavičku, dnešním článkem bych vás ráda nalákala na blížící se léto. Ano, blížící se. Ani se totiž nenadáme a bude tady. Při třídění svého šatníku jsem narazila i na svoje plavky, které mi poctivě slouží už několikátým rokem a bohužel je to na nich dost znát. Takže co to znamená? Koupit nové!

Dnešním článkem bych vás proto chtěla nalákat a ukázat vám některé kousky, na které mám toto léto zálusk. Pro inspiraci jsem si šla na internet a začala jsem procházet nejrůznější eshopy, které plavky nabízeli. Neměla jsem žádnou jasnou představu, pokud jde o střih nebo barvu. Nebráním se ničemu i když vím, že některé střihy mi sedí víc a některé zase méně. Čekala jsem na to, až mi nějaké prostě padnou do oka. Právě to se stalo na eshopu Manzara.cz. Ještě před tím, než se rozepíšu o jednotlivých plavkách, musím eshop pochválit za tak širokou škálu a za co mají největší palec nahoru, je i to, že na něm najdete i plavky v plus size velikosti. A nejen ty. Nechybí například plážové šaty nebo kousky na surfování. 

Tady už můžete vidět plavky, které se mi zalíbily nejvíc. U prvních se mi hodně líbí kombinace černé a pudrově růžové. Spodní díl bych možná vyměnila za obyčejný černý bez kytiček. Jen si nejsem jistá, jestli by plavky vypadaly dobře i u většího poprsí. Druhý typ plavek mám doma. Tedy ne úplně stejný, ale vrchní díl je na stejný způsob zavazování. Tady ty ovšem mají navrch v tom, že podprsenka je pevně vyztužená, co vám zaručí super oporu. Spodní díl je bezva, dá se upravit velikost dle potřeby, což je paráda. Třetí plavky vypadají skvěle, jen si nejsem jistá tou šedo/modrou barvou. Na opálené kůži to ovšem vůbec nevypadá zle. A to nejlepší nakonec - krásné neonky s pevně vyztuženými košíčky a opět přizpůsobivým spodním dílem. 


Teď zbývá jen jediné a asi to nejtěžší - vybrat si jedny :D Co vy a přípravy na léto? Pracujete na sobě? Máte v plánu si vybavit šatník na léto včetně nových plavek?

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Mě letos asi plavková sezóna mine.. :D jelikož budu ráda, když přes léto shodím bříško po porodu.. :( :D

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. To já si musím plavky zásadně zkoušet, alespoň vršek určitě :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři