DEN MATEK

čtvrtek, května 09, 2019

Ahoj krásky,
Den matek už nám pomalu klepe na dveře a mě napadlo, že bych mohla udělat článek, který by sloužil jako inspirace, čím byste mohly svoji maminku obdarovat.

Já jsem se minulý rok rozhodla pro krásné dlouhé luxusní červené růže. Koupila jsem ji jak pro svoji maminku, tak i babičku. Vzhledem k tomu, že Magdalence bylo něco málo přes rok, ale už se měla potřebu do všeho angažovat, jsme růže dovezli na dvě poloviny :D Jak že to je.. Chybama se člověk učí? Takže po této zkušenosti jsem si řekla, že kytky na nějaký čas vypustím a zaměřím se raději na něco praktičtějšího. 

Yankee Candle, Karl Lagerfeld, CollistarOna ani toto nebyla vhodná volba :D Jelikož se moje maminka i babička jmenuj stejně, rozhodla jsem se jim k svátku koupit bonboniéru. To bych je ale musela vzít ze zadního sedadla pryč, protože ta naše malá cácorka je stihla za těch pár kilometrů potichu a velmi důkladně rozcupovat. Naštěstí do sebe nestihla naházet všechny bonbony, ale i tak. Zase jsem přijela s prázdnou. No a letos jsem si řekla, že to udělám úplně jinak. Že musím sehnat něco, co mi malá prostě nesežere nebo nezničí. Taky jsem si říkala, že by to chtělo něco, co by jim alespoň chvíli zůstalo. Zas ne žádný lapač prachu, ale prostě něco, co by je potěšilo na delší dobu. 

Zabrousila jsem na web Notino.cz, kde můžete přímo vybírat ze sekce Dárek pro maminku. Víc usnadnit vám to výběr už nemůže :) (jasně že jo, jsou tam filtry, ale víte, jak to myslím :D ). Každopádně, u své mámy uspěji s parfémem kdykoliv. Jakmile je to nasládlé a mírně kořeněné, tak je to prostě její vůně. Právě taková by mohla být vůně Karl Lagerfeld for Her. Vzpomínám si, že jsem ji hrozně moc jednu dobu chtěla pro sebe. Pak ji ovšem převálcovalo mocné Black Opium. A takových adeptů bych tam ještě našla hned několik. 

Myslím si, že vedle nešlápnete ani s nějakou dárkovou kazetou, ať už by obsahovala nějakou pečující nebo dekorativní kosmetiku. Třeba takovou, jako je tato od Collistar Benessere Dei Sogni. A nesmím zapomenout ani na moje oblíbené svíčky Yankee Candle. Můj manžel mi při pálení vosků říká, že tu jsme jak na hřbitově a že jsou svíčky všude :D Nedej bože, když vezmu zrovna nějakou vůni, která mu příliš nelichotí. Co je ale super, tak to, že Yankee Candle má právě pro tuhle příležitost, Den matek, vytvořenou krásnou sadu votivnch svíček s názvem Mother´s Day

Určitě na web mrkněte. Věřím, že vás dostatečně inspiruje a vaše maminka bude nad míru spokojená, ať už se jí rozhodnete věnovat cokoliv.

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři