RENOVALITY Meruňkový olej

čtvrtek, ledna 10, 2019

Ahoj krásky,
to, že se zajímám o kosmetiku je vzhledem k zaměření blogu asi nad slunce jasné. Každopádně, čím jsem starší, tím víc mě také zajímá její složení. U jídla to mám v poslední době zrovna tak, a řeknu vám, že je to peklo. Obzvlášť v roli matky. Pro malou chci jen to nejlepší a než do ní cpát nějaká "éčka", raději budu stát každý den poctivě u plotny a vařit ji sama. Nechoďte na mě prosím s tím, že i v zelenině je spousty svinstva a že bych si musela pěstovat sama apod. To bychom se dostaly zase někam úplně jinam. Chci vám říct o přírodním oleji, který pro mě představuje spásu mezi výrobky v boji za krásnou a kvalitní pletí, a který se stal mým každodenním společníkem. 

Už jste přišly do styku s oleji Renovality? Tmavé lahvičky s kapátky opatřené fialovou etiketou ukrývající poklad. No vážně. Nevěříte? Tak čtěte dál.

RENOVALITY Meruňkový olej

Upřímně lituji, že se na našem trhu oleje od Renovality neobjevily už v době, kdy jsem zápasila s pupínky na obličeji nebo zádech. Musím zaklepat, že mi po nich nikde nezůstaly žádné jizvičky a že všechno tenkrát vyřešila hormonální antikoncepce. Teď ji ovšem nechci ani vidět a tak se stane, že sem tam nějaký ten pupínek vyraší. Všechno jde ruku v ruce. Když vím, že nejím zrovna ukázkově, pleť je horší. O nějakém náročném období ani nemluvím. I když všechno šlo jak po drátkách, tak jsem s pletí nebyla na 100% spokojená. Drobné nedokonalosti zamaskoval makeup, ale co si budeme povídat, vyjít si jen tak bez makeupu a vědět, že se za svoji pleť nemusím nijak stydět, to je sen nejedné z nás. A já věřím, že k tomu snu mám našlápnuto. 

Možná si říkáte, že si nedovedete představit, že byste už na  tak problematickou smíšenou pleť s pupínky měly dávat ještě něco mastného. Olej už vůbec ne. Když jsem hledala olej, který by mi mohl ke krásné pleti dopomoci, váhala jsem mezi moringovým olejem a meruňkovým. Moringový je takový bestseller mezi oleji od Renovality. Pyšní se příjemnou oříškovou vůní a svoji oblibu si zasloužil díky skvělým výsledkům v oblasti kosmetiky. I přes tuto skutečnost jsem se rozhodla pro pořízení Meruňkového oleje značky Renovality. Olej jsem nakupovala přes Notino.cz, protože jsem na něm měla rozdělanou objednávku a tak jsem mohla ušetřit na poštovném. 


RENOVALITY Meruňkový olej

Přemýšlela jsem, jak asi bude meruňkový olej vonět. A víte co? On voní stejně, jako marcipán. Nechápala jsem, ale to té vůně jsem se úplně zamilovala. Olej jsem si pořídila ve snaze získat kvalitnější pleť, ale pokud si dobře vzpomínám na oficiální popisek, dá se použít na ekzémy, popáleniny a akné. V létě se určitě bude ideálně hodit i na opálenou pokožku, zkrátka po opalování. 

A výsledek? Olej používám necelý měsíc cca obden a musím říct, že pleť je už teď poznatelně lepší. Na dotyk je krásně hebká, matná, žádná mastnota nebo lesk. Používám ho večer po sprše, nebo když vím, že jsem celý den doma a nebudu se líčit, tak ho nanesu ráno na očištěnou pleť. 

Jestli ještě váháte, zda tento olej koupit, tak za mě rozhodně ano! Za 159,- je to učiněný zázrak! Určitě se podívejte, co vše značka Renovality nabízí. Já tímto olejem rozhodně nekončím :) 

Máte se značkou zkušenost?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ještě jsem jejich oleje nezkoušela, ale ráda bych :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem je zkoušela u kamarádky, a zaujaly mě jen na první ošahání.. :-) Ale momentálně oleje na pleti nesnesu, takže si chvíli počkám, a pak je určitě v plánu ho zkusit :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři