DERMACOL TISKOVÁ KONFERENCE & PŘEHLED AKTUÁLNÍCH NOVINEK

pondělí, prosince 10, 2018

Ahoj krásky,
jak jsem vám už psala na Instagramu, měla jsem možnost zúčastnit se tiskové konference a následného eventu pro influencery značky Dermacol. Celá akce byla velmi vydařená. Konala se v restauraci známého šéfkuchaře Mirka Kaliny - Kalina Kampa a nesla se v přátelské a příjemné atmosféře. Protože se akce konala na Mikuláše, nechybělo ani čertovské překvapení a andělská nadílka v podobě tašky plného nejrůznějších dárečků a aktuálních novinek v oblasti dekorativní kosmetiky.  


Tou hlavní a jedinečnou příležitostí byla možnost namíchat si svůj vlastní odstín revolučního makeupu 24H Control, kterému byla celá tato akce zasvěcena. Do prodeje totiž poputuje několik nových odstínů, takže tento makeup bude nám všem zase o něco blíž. Zajímalo by vás, jak vzniká takový makeup? Konkrétně tedy daný odstín? Samotný makeup je bílý a vzhledově identický jak nějaký krém. Odstín se tvoří za pomocí tří pigmentů. Žlutého, červeného a černého. Podle jejich poměrů vám vznikne požadovaný odstín. U toho mého tvořil největší podíl žlutý pigment. S červenou a černou jsem byla opatrná, ale řekla bych, že nakonec tvořily snad stejné množství k dosažení mého ideálního odstínů. Doma jsem se přesvědčila o tom, jestli se míchání povedlo, nebo ne. Výsledek? Naprostá dokonalost! Líp padnoucí makeup jsem ještě neměla. Měla jsem z toho obrovskou radost. Navíc, makeup jsme si mohly dát do praktického skleněného balení a na víčko nalepit etiketu o jedinečnosti námi vytvořeného makeupu. Tohle se prostě povedlo. 

A zajímá vás, co jsem si z eventu odnesla v dárkové taštičce? Našla jsem tam jednu ze dvou úžasných paletek. Jsem moc ráda, že jsem tam našla tuto hnědou variantu. Ta druhá je víc do fialova a jsem ráda, že mám tuto, protože na 100% vím, že ji využiju. Z čeho jsem byla paf, tak z té pigmentace. Podívejte se sami. Zatím jsem si na oko dala pouze jeden stín, bez báze, prstem a musím říct, bude nejspíš dobrá. Plánuji s ní i vánoční líčení, takže podrobnější recenzi pro vás ještě nachystám.




Ještě můžete nakouknout pod víčko mého makeupu. Jak říkám, potřebovala bych ho nechat patentovat, protože tohle je odstín, který je skutečně můj a jsem s ním maximálně spokojená!



Další novinkou je i korektor s šikovným aplikátorem, se kterým korektor nanesete přesně tam, kam chcete. Zatím jsem ho pořádně neotestovala, ale sepsala bych vám o něm pár řádků třeba k recenzi na samotný makeup 24H Control. To by šlo, ne?



Když jsem uviděla v taštičce revoluční 16H Lip Colour, říkala jsem si, jestli se barevná škála rozrostla o další odstíny, ale ono ne. Nově jsou (nebo teprve  budou) totiž odstíny k dostání se třpytivým ukončovacím leskem. Do období Vánoc a plesů naprostá pecka!

A u rtěnek zůstáváme. Na scénu přichází nové rtěnky Magnetique. Když jsem koukala po odstínech, nacházela jsem spíš odstíny červené a pár růžových, na tělovou jsem narazila snad jen jednu. Zatím jsem zkoušela ten nejsvětlejší odstín, co mám, a abych byla upřímná, tak nějak nevím. Oběd nepřežily a přišlo mi, že se mi rychle ze rtů slila. Ale nebudu dělat předčasné závěry. Určitě nachystám podrobnou recenzi.




Nová řasenka nesmí chybět a už teď vím, že je to jedna z řasenek, která bude mému srdci hodně blízko. Úžasná Black Swan s mírně zahnutým kartáčkem krásně vykreslí řasy i v koutku oka. Zatím bych řekla, že víc, než hustotě, řasenka přidá délce, což mi nevadí.



Jednou ze zajímavostí, kterou jsem se na akci dozvěděla, bylo i to, že na výrobě některých produktů se podílí i malé dcery paní Věry Komárové. Tuším, že ta nejstarší z nich má na svědomí řadu krémů Love My Face a ty mladší se pustili do sprchových gelů. Kromě Happy Summer si mohou připsat zásluhy i za tento zimní sprchový gel Winter Dream, který krásně sladce voní.


Miluju diáře a vůně do bytu, no a právě diář a voňavý difuzér byly další věci, co jsem v tašce měla. Diář mi přišel vhod. Mohla jsem díky němu hned dát zelenou novým objednávkám na nehty na nový rok a difuzér už nám krásně voní v chodbě.


Ještě jsem dostaa krásnou Dermacol zástěru, abych se neušpinila až budu péct cukroví a pytlík výborných měkkých a nádherně zdobených perníčků. Do nich jsem se stačila jen jednou zakousnout, o zbytek jsem byla obrána :D Ale hlavní je, že chutnaly!

Ještě jednou moc děkuji Dermacolu za tuto možnost a všechny krásné dárky a budu se těšit zase někdy příště :)

Co vás zaujalo nejvíce?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Jéé, to muselo být moc fajn :-) mě zaujaly naprosto všechny novinky :-) musím jich alespoň pár vyzkoušet!

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři