VESELÉ VÁNOCE A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK 2019

úterý, prosince 25, 2018

Ahoj krásky, 
tak dlouho se člověk na Vánoce připravuje a ty jsou během jednoho večera pryč. Letos jsem se na ně obzvlášť těšila. Magdalence jsou skoro dva roky, takže už to dění okolo zase trošku víc vnímá a chápe a byla jsem zvědavá, jak se na to všechno bude tvářit. 

Co se týče dárků. některé už jsem měla koupené koncem srpna :D Víte, jak se to říká. Kdo je připraven, není překvapen. Další jsem koupila v průběhu podzimu, během prosince jsem doladila poslední drobnosti a tím jsem měla dárky vyřešené. Horší to bylo s výzdobou, úklidem apod. Vím, že na Vánoce nechodí kontrola z hygieny, ale přeci jen to chce mít doma každý hezké a mě na nějaký větší úklid zbývala jen sobota a neděle těsně před Vánocemi. Přes týden jsem byla u sebe ve studiu a vytvářela nejrůznější vánoční nehty. Taky jsem chtěla přidat nějakou recenzi nebo ukázku mého vánočního líčení. Nestíhala jsem vůbec nic, takže si to všechno nechám až na leden. Na druhou stranu, vůbec nelituji toho, že jsem se, co se blogu týče, hodila do offline režimu. Svůj čas jsem investovala tam, kde to bylo potřeba a kde se mi to milionkrát vrátilo v podobě úsměvu na tváři mojí dcery a muže. 

Tak kde je ten Ježíšek?
Pokud jde o ty přípravy, tak se držím tradic. Stromeček jsem zdobila klasicky večer 23. prosince, aby ho Magdi uviděla až ráno. Přes den pohádky, po obědě procházka, po večeři jsem všechny poslala ven, abych mohla pod stromeček dát všechny dárky a až se vrátili, s Magdalenkou jsme počkali, až zazvoní zvoneček a budeme moct jít ke stromečku. Žhavým tématem na Instagramu bylo to, proč si lidi zdobí stromky už na začátku prosince a nebo pod ním mají dárky dřív než 24. prosince. Samotné mi to hlava nebere. Chápu, kdo jde třeba do práce nebo slaví na etapy kvůli rodině, ale mít tam dárky a tohle všechno jen kvůli sociálním sítím nebo hezké fotce? To vážně ne... 

S mužem jsme se shodli v tom, že tohle byly jedny z nejkrásnějších Vánoc za poslední roky. Minulý rok Magdalenku víc zajímal balící papír a prázdné krabice, ale letos už běhala od jednoho dárku k druhému, papír trhala i zubama :D a my jsme byli nesmírně rádi, že dárky měly úspěch. Řekla bych, že spokojenost byla na všech stranách. Z vánočního wishlistu jsem si odškrtla všechny položky, co v něm byly, takže jsem měla velkou radost. Teď nám ještě schází objet příbuzenstvo a rozdat jim dárky od nás a budeme netrpělivě vyčkávat příchod Nového roku :) 

Ten pro nás bude velice pestrý. Magdalenka oslaví druhé narozeniny, v květnu nás čeká svatba, se studiem mám taky velké plány a dost možná přijde i na druhé dítě. Taky nás bude čekat zápis do školky, dle situace omezení nebo plnohodnotný provoz ve studiu a do dalších let bychom rádi měli svůj baráček. Na rok 2019 se těším. Jsem zvědavá, co krásného nám přinese a doufám, že těch chmur a špatných dní bude co nejméně. Každý den si říkám, jaké štěstí mě v životě potkalo a jsem za to všechno nesmírně vděčná. I vy buďte. Vděční, šťastní a hlavně spolu!

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Krásná fotka!! Pejskem jsi mi připomněla mojí velmi oblíbenou pohádku 101 dalmatinů. Budu se na ní muset brzy podívat :-) jinak držím Magdalence palečky při zápisu!

    Přeji klidné a šťastné svátky :)
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři