Real Techniques Original Collection Base - Buffing Brush

neděle, prosince 02, 2018

Ahoj krásky,
už je to delší dobu, co mi odešel můj milovaný štětec na makeup. Nahradil ho tenhle fešák  od Real Techniques. Štětec je součástí Original Collection Base a řeknu vám, že po jeho důkladném otestování a dlouhodobějším používáním jsem se rozhodla pořídit si i další štětce ze stejné řady. Abych ale nepředbíhala. Pojďte se podívat na samotný štětec.

Celkově jsou štětce od Real Techniques hodně profláknuté a věřím, že kdo se hodně zajímá o kosmetiku, makeup a celkově beauty svět, určitě o nich už slyšel, nebo ještě lépe - má je doma. Já jim dlouho odolávala, i když vlastně nevím proč. Líbil se mi jejich metalický design a provedení celkově. Favority pro mě byly růžové štětce, ale ty jsou v kolekci Finish, ve které, bohužel, nebyl žádný štětec vhodný na nanášení makeupu, takže jsem se musela spokojit se zářivou oranžovou. Ale nic proti ní. Konkrétně se štětec jmenuje Buffing Brush a je ideální na nanášení krémového a tekutého makeupu. Má ultra plyšové, syntetické štětiny a díky lehké hliníkové rukojeti se s ním snadno manipuluje. Konec je opatřený protiskluzovou "vychytávkou". Designově to vypadá skvěle, ale ten konec se snadno ušpiní. Líbí se mi, že štětce působí vesele/zábavně a elegantně zároveň. 

Real Techniques Original Collection Base - Buffing Brush

Líbí se mi, jak jsou štětiny měkké, husté a že je tvarovaný lehce do kulata. Někdo by mohl říct, že takový štětec se hodí spíš na nanášení sypkých líčidel, a měl by pravdu. Jde to s ním taky skvěle, takže když zrovna po ruce nemám štětec na pudr, použiju tento.

Celkově mi přijde, že je štětec poměrně všestranný. Skvěle si poradil jak s tekutým, tak tuhým makeupem a na pleti vše hezky zapracoval a sjednotil. No a o možnosti využít ho na sypké produkty jsem vám už psala. Přemýšlíte o jeho koupi? Tak tady vám napíšu pár důvodů, proč do něj jít:

  • velmi sympatický design
  • krásně měkké štětiny
  • víceúčelové využití
  • lehká rukojeť
  • snadná manipulace
  • ideální do kabelky a kosmetické taštičky
Co se týče štětců, tak si docela potrpím na hygienu a pravidelné čištění. I když to nenávidím skrz to množství štětců, co doma mám, je to potřeba, protože štětci kolikrát líčím i ostatní. Štětec jsem čistila už několikrát a řekla bych, že jeho tvar se nemění a štětiny nepadají. Určitě desinfekci štětců nepodceňujte i když je máte jen pro sebe, Uvnitř štětců se může držet vlhkost a to je pro mikroorganismy úplný ráj, takže pozor na to. Po čištění doporučuji ručníkem vysát přebytečnou vodu a nechat ho volně uschnout. Na štětce mám takový ten stojánek na sušení, ale postačí ho položit na topení.

Štětec jsem si kupovala samostatně na Notino.cz, ale najdete ho taky v nejrůznějších sadách. Tu už mám doma, ale o ní zase někdy příště. Cenově mě vyšel na nějakých 283 Kč, které za něj rozhodně stály.

Jak jsem se štětcem spokojená jsem vám prozradila už na samotném začátku. Až bych se měla opět naplno věnovat líčení, určitě svoji sbírku o pár nových kousků rozšířím.

Máte některý ze štětců od Real Techniques? Znáte je?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Hmmm, hmmmm... mám od RT 2 štětce (na pudr a korektor) a už dlouho uvažuju o nějakém na makeup :) škoda, že jsou oranžový a né růžový :D

    OdpovědětVymazat
  2. Znám :-) design štětců Real Techniques opravdu umí a já ho nepřestávám obdivovat :-) mám od něj zatím pouze jeden štětec, ale svojí mini, pidi sbírku s jedním kouskem chci určitě brzy rozšířit.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři