TIPY NA ADVENTNÍ KALENDÁŘE

pátek, listopadu 30, 2018

Ahoj krásky,
mám tu pro vás další tip. Tentokrát se nebude jednat o nějaké doporučení na vánoční dárek. On takový adventní kalendář by vám byl koncem měsíce docela na nic. Každopádně, mě osobně by taková mikulášská nadílka v podobě kalendáře plného miniatur by mi udělala rozhodně velkou radost! 

Přijde mi, že letos je nabídka adventních kalendářů vážně široká. Brousila jsem si zuby na kalendář od NYX, ale než jsem se rozhoupala a objednala ho, bylo vyprodáno. A protože chci ještě dokoupit nějaké kosmetické drobnosti, řekla jsem si, že nějaký adventní kalendář zkusím pořídit právě na Notino.cz, kde seženete taky moc pěkné kousky. Tady jsou kalendáře, které se mi líbily nejvíce a o kterých si myslím, že by mohly stát za pořízení. 

Komu by se nelíbil kalendář plný rtěnek a produktů na rty? 
V kalendáři najdete tyto produkty: 5 x matná rtěnka + 5 x krémová rtěnka + 3 x lesk na rty+ 7 x konturovací tužka na rty  + 3 x matná tekutá rtěnka + 2 x třpytivá tekutá rtěnka. Pro milovnice rtěnek je toto jasná volba! Mě se takové adventní kalendáře moc líbí. Díky nim mi totiž není líto, že už nejsem dítě a klidně oželím čokoládové adventní kalendáře. 


Nivea Original
Moc hezky zpracovaný má letos i adventní kalendář značky Nivea. Já přemýšlím o tom, že ho pořídím svojí babičce na narozeniny. Ty slaví 5. prosince a tak spojím nadílku a dárek v jedno. Věřím, že jí určitě udělá radost. 

Úplnou novinkou pro mě byl kalendář od značky Baylis & Harding. Značku jsem doposud neměla možnost vyzkoušet a když se nad tím zamyslím, nikde jinde jsem ji zatím neviděla. Kalendář v sobě ukrývá poklady pro milovníky koupele. Je plný čajových svíček, šumivých koulí do koupele, sprchových  krémů a mýdel. Na nějakou "romanťárnu" v pošmourných zimních večerech se bude jistě hodit. 

A nakonec tu mám ne až tak úplně adventní kalendář, ale jedná se o kalendář, který odpočítává příchod nového roku a to od Vánoc do Silvestra. Ukrývá se v něm paleta rozjasňovačů Re-loaded Lustre Lights 4x + lesk na rty + metalická tužka na rty + metalické oční linky + metalická tekutá rtěnka + metalické tekuté oční stíny + paleta očních stínů Re-loaded Imperative. 

A ještě takový malý tip na závěr. Od 1.12. se na Notinu spouští Adventní kalendář a co to pro vás znamená? To, že každý den můžete objevit zajímavou slevu na určitý produkt nebo získat dárek zdarma. Takže číhejte, třeba ulovíte to, po čem vaše srdce už delší dobu touží, a ještě k tomu za dobrou cenu.

Co vy a adventní kalendáře? Kupujete si nějaký? Líbí se vám některý z nich?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tenhle rok jsem si pořídila Adventní kalendář Alverde z DM drogérie a zatím jsem z něj nadšená :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já svůj letos mám :)) od PartyLite.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Já pořídila kalendáře z čokoládovny JANEK, protože nechci moc podporovat přeslazené náhražky z obchoďáků. Jinak advetní kalendář musím mít vždy, a to je mi 28. Eva

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři